Így szeretnek a Bak férfiak – a Bak szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Bak férfiak nem kifejezetten könnyű esetek, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának tiszta szívből szeretni. Sokkal inkább a párkapcsolatok indulásakor okoznak fejtörést a nők számára, azonban, ha sikerül közel férkőzni hozzájuk, csodálatos partnerekre lelhetünk a személyükben.

Miért olyan nehéz rajtuk kiigazodni?

A Bak férfiak nagyon nehezen megközelíthetőek. Távolságtartóak, még ha ez nem is feltétlenül abban nyilvánul meg, hogy ridegek – egyszerűen nem nyílnak meg egykönnyen senkinek. Ez nehezen észrevehető, ugyanis sokszor a barátok is önbizalomteljes, magabiztos embernek ismerik a Bak férfit, ezt a szerepet kiválóan eljátsszák mindenki előtt.

Viszont egy komoly kapcsolatban nincs helye a színészkedésnek, és ekkor már fel is merülnek a problémák: a Bak dilemmázik, mennyire engedje közel magához a partnerét, mit mondjon el neki, és mit hallgasson inkább el. Ez azért is probléma számára, mert alapvetően egy őszinte ember, aki ugyancsak elvárja ezt az ismerőseitől, de legalábbis a hazugságot nem tűri.

Aki egyszer elveszti a bizalmát, az sose nyeri vissza teljesen, pedig a Bak kifejezetten nehezen szavaz bizalmat bárkinek.

Így szeretnek a Bak férfiak – a Bak szerelmének fény- és árnyoldalai

Lényegében ez az, ami problémássá és nehézkessé teszi vele a kapcsolatot. Nehezen engedi, hogy valaki igazán megismerje, mert fél a csalódásoktól, és sokkal könnyebb eljátszani neki a macsót, vagy éppen a rideg, távolságtartó férfit, mint megmutatni, hogy legbelül kifejezetten érzékeny és törődő ember.

Munkaorientált a felfogása

Szintén nem pluszpont sok nő számára, de a Bakok nagyon karrieristák tudnak lenni.

 Bolygóállásoktól függően ez elmehet akár komoly munkamániáig is, de előfordulhat, hogy a magas igényeket fenntartó Bak kifejezetten lustává és nemtörődömmé válik.

Sajnos, egyik sem szerencsés az aktuális partner számára. Előbbi esetén nehézségeket okoz, hogy a karrierista férfi alig van otthon, látszólag sokkal fontosabbnak tartja a munkát, a szakmai előrejutását, mint a párkapcsolatát. Utóbbi pedig olyan ellentétet szül a Bak személyiségében, hogy sokszor egyenesen elviselhetetlenné válik miatta, hiszen önmagával is küzd minden egyes nap.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!