Kiszemeltél magadnak egy Bak férfit? Mutatjuk, hogyan nyerheted el a szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kiszemeltél magadnak egy Bak férfit? Mutatjuk, hogyan nyerheted el a szerelmét

Kép forrása: herinterest.com

A te kiszemelted is egy bak jegyű férfi? Az alábbiakban megismerheted ennek a zodiákusnak a jellemző tulajdonságait, megtudhatod, milyen szerelemre számíthatsz egy ilyen partner oldalán. Sőt, azt is eláruljuk, hogyan hódíthatod meg!

Ezzel viszont garantáltan megfogod Kép forrása: elisabethkate.com

Általában a külső az, ami megfogja az embereket, nincs ez másként a bakokkal sem.

Ők azonban messze nem csak a szépségre koncentrálnak: alaposan megnézik a ruhákat is. Nem feltétlenül drága márkákra utaznak, de az összhangra kiemelten ügyelnek. Ez is rendmániájukra vezethető vissza.

Szóval az pluszpont, ha minden katonasorban áll az asztalodon, a szekrényedben és rajtad. Imádja, ha jobban meg akarod ismerni, mert távolságtartó, és ebből érzi, hogy tényleg kíváncsi vagy rá.

Ugyanakkor nem szabad mindenáron a meghódítására törekedned, hagynod kell, hogy ő is dolgozzon a kapcsolatért, különben elveszíti érdeklődését.

Ezeken felül konkrét célokkal, dolgozni akarással tudod levenni a lábáról.

 

Milyen a szerelme? Kép forrása: 500px.com

A bak szerelmét nem könnyű elnyerni, akinek mégis sikerül, az borítékolhat magának egy odaadó, törődő, gyengéd partnert. Mindez első ránézésre nehezen hihető el egy bakról, ő ugyanis a nagybetűs realisták közül is kiemelkedik.

Megbízható, kapcsolatban mindig lehet rá támaszkodni, azonban borzasztóan fontos számára a karrier és a pénz – márpedig ezt nem mindenki tudja eltűrni, értékelni.

Esetében számítani kell arra, hogy „nehezen nő be a feje lágya”, tehát sokkal inkább felnőttként, 30-40 fele jut el arra szintre, amiért igazán szerethető válik.

Akkor viszont bepótolja mindazt, amit odáig elmulasztott, és csodálatos férj, apa válik belőle.