Bak a csillagjegyed? Erre számíthatsz szerelmi életedben a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A bakok csak kevés esetben bizonyulnak egyszerű partnernek: általában nehezen engedik, hogy bárki hozzájuk férkőzzön, könnyen bezárkóznak, és csak kifejezetten ritkán jutnak el a komoly kapcsolatokig.

De vajon ki illik hozzád igazán, ha bak vagy? Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy szerelmi kompatibilitását más csillagjegyekhez. Ha Bak vagy, ez az írás neked szól. Nézzük, milyen kapcsolatot alakíthatsz ki a többi csillagjeggyel!

A mérlegek mindig mindenben az összhangra törekszenek, ezért az elején kifejezetten vonzónak tűnhet számukra, hogy meghódíthatnak valakit, aki inkább a zárkózottság és visszafogottság felé húz.

Óriási előny ennek a kapcsolatnak az indulásakor, hogy a mérlegek imádják az udvarlási fázist, neked pedig bakként nagy igényed van rá, hogy megbizonyosodhass a másik valódi szándékairól.

Hosszútávon ugyanakkor nem mindig működik jól ez a párosítás: te bakként nagyon komoly, hozzáférhetetlen leszel a mérleg számára, ő viszont az őrületbe kerget az állandó próbálkozásával és azzal, hogy minden erejével igyekszik a szerinte jó útra terelni.

Bak – Szűz Kép forrása: Forewer/Depositphotos

Érdekes párost alkothattok, ugyanis nagyon hasonlítotok – viszont éppen olyan tulajdonságaitokban, amik megnehezítik a közös élet elkezdését.

Zárkózottak, hozzáférhetetlenek vagytok, sokszor nincs elég önbizalmatok, ráadásul a változásoktól is kifejezetten féltek.

Hűségre és megbízhatóságra vágytok, de ugyanezt csak nagyon nehezen szavazzátok meg másoknak.

Ha mégis sikerül túllendülnötök az első, nehéz időszakon, akkor viszont kiváló párost alkothattok és tényleg boldogan élhettek, bár az kérdéses, vajon kiismeritek-e valaha teljesen a másikat.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra