Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A bakok csak kevés esetben bizonyulnak egyszerű partnernek: általában nehezen engedik, hogy bárki hozzájuk férkőzzön, könnyen bezárkóznak, és csak kifejezetten ritkán jutnak el a komoly kapcsolatokig.

De vajon ki illik hozzád igazán, ha bak vagy? Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy szerelmi kompatibilitását más csillagjegyekhez. Ha Bak vagy, ez az írás neked szól. Nézzük, milyen kapcsolatot alakíthatsz ki a többi csillagjeggyel!

Bak – Kos Kép forrása: unsplash

Nehezen tolerálod, hogy a partnered ennyire pörgős, lelkes, és hogy egyszerűen képtelen vagy kicsit is nyugodtabb mederbe terelni a viszonyotokat.

Jellemző, hogy átmenetileg tudsz és akarsz ehhez a helyzethez alkalmazkodni sőt, lehet, hogy lenyűgözve érzed magadat ebben a kapcsolatban.

Azonban hosszútávon ez az egész kifejezetten nehezedre esik majd, és a tüzes kos partnered sem feltétlenül fogja díjazni, hogy sokszor kételkedsz, túlságosan realista, vagy éppen pesszimista vagy.

Az is lehet, hogy egyszerűen nem lesz türelme kivárni, míg végre megnyílsz előtte…

Bak – Bika Kép forrása: rilueda/Depositphotos

Úgy érezheted, hogy sok bennetek a közös vonás, ami nem véletlen.

Egyformán nehezen nyíltok meg egymás előtt, bár te még a bikát is felülmúlod.

Jellemző rátok, hogy nem könnyű titeket elcsábítani, ezért amikor végre egymásra bukkantok, és tényleg szerelembe estek, életetek végéig hűséges, és jó párost alkothattok.

Az anyagiakat illetően is többnyire egyetértetek, közös erővel spóroltok a céljaitok érdekében.

Egyedül arra kell ügyelnetek, hogy az unalom ne telepedjen rá a kapcsolatotokra, mert ez sajnos könnyen megeshet, ha túl nagy az összhang és az egyhangúság az életetekben.