Az 5 legőszintébb csillagjegy, aki szinte mindig igazat mond

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Azt mondják, hogy az őszinteség mindig a legcélravezetőbb megoldás, legalábbis így kellene legyen. Az emberek sokkal igazmondóbbnak tartják magukat, mint amilyenek valójában és a kutatások szerint a népesség 60 százaléka tízpercenként füllent egyet. A kegyes hazugságok ugyan lehetnek bocsánatos bűnök, azonban egyesek túlzásba viszik ezt a szokást és határozottan hazudósak.

Lehet, hogy aki mindig őszinte, az több vitába is keveredik, mert igazmondása gyakran rosszul eshet környezetének. Vannak csillagjegyek, akiknek nem jelent gondot kisebb-nagyobb hazugságokkal operálni, míg mások számára még egy kegyes füllentés is elképzelhetetlen. Íme sorrendben az öt legőszintébb csillagjegy, aki - ha lehet - mindig igazat mond.

A Kos arról híres, hogy hiába nem szeretne valaki hallani bizonyos dolgot, ő kíméletlenül az illető képébe vágja. Ha nem tetszik neki valami, ő nem fogja magát visszafogni, hanem mindig hangot ad a véleményének.

Valaki megbántotta vagy egyszerűen csak rosszul áll rajta a ruha? Ő nem fogja magában tartani a megjegyzését.

Eleme a Tűz, és az ebből adódó heves szenvedéllyel harcol az igazáért. Véleménye mindig tiszta és egyenes, a szívéből jön. És ahogy a tűz, néha a Kos szavai is pusztítóak tudnak lenni brutális őszintesége miatt.

 

A Szűz nem olyan makulátlan igazmondó, mint az előbb említett csillagjegyek, de füllentései szinte minden esetben ártatlanok.

Hajlamos rá, hogy eljárjon a szája, de sosem terjeszt valótlanságokat. Ha nem mond igazat, az csakis akkor van, amikor valaki más érzéseit próbálja kímélni.

Nagyon segítőkész ember, aki minden helyzetben arra törekszik, hogy senki ne bántódjon meg, és ha ilyenkor nem is a színtiszta igazságot mondja, az is csak azért van, hogy ne eszkalálódjon tovább a konfliktus. Szándékai mindig tiszták és jóindulatúak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!