Az Ikrek jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha az Ikrek jegyében születtél!

Bár nagyon távol áll a két jegy egymástól, együttesen mégis képesek jó hatást kifejteni a személyiségedre.

A Kos nagyobb kitartást, odaadást biztosít a túlságosan is szertelen és kíváncsi Ikreknek.

Sokkal jelentősebb a munkavállalási kedved és az önfegyelmed, mint egy áltagos Ikreknek.

Jobban átlátod a lehetőségeket, az előtted álló élethelyzeteket, célirányosabban keresed a megoldásokat.

Az Ikrek zodiákus ugyanakkor egy kicsit könnyedebbé, kevésbé merevvé teszi a Kos hozzáállását, és több kommunikációt, vidámságot csempész a mindennapjaidba.

 

Nehéz párosítást takar a Bika aszcendens és az Ikrek zodiákus, ugyanis általuk két nagyon ellentétes pólus találkozik egy személyben: talán te is sokszor azt érzed, hogy legalább két személyiséged van.

Az egyik spórolna, stabilitásra, nyugalomra törekedne, a másik viszont állandóan jönne-menne, ismerkedne, szórná a pénzt, mindenbe belevágna, ami éppen felkeltette a kíváncsiságát.

Már csak ennek a két végletnek köszönhetően is sokszor megesik, hogy elbizonytalanodsz saját magadban és a terveidben, nehezen valósítod meg az ötleteidet, és hajlamos vagy rá, hogy a hibákat másokban és a körülményekben keresd.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!