Milyen színű aurával rendelkezik gyermeked? – Indigó, Kristály, Szivárvány

Kerekes Vivien
Írta: ,
Milyen színű aurával rendelkezik gyermeked? – Indigó, Kristály, Szivárvány

Kép forrása: n4n2.net

Az ezotéria hívői szerint a világon léteznek olyan különleges gyermekek, akik azért születtek a Földre, hogy segítsenek az emberiségnek egy teljesen új spirituális szintre lépni. Talán már te is hallottad az indigógyermek kifejezést, de azt tudtad, hogy ezen kívül néhányan szivárvány vagy kristály színű aurával rendelkeznek? Az alábbi jellemzésekből most kiderítheted, vajon a gyermeked, vagy akár te magad is közéjük tartoztok-e!

A kristálygyermekek egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy könnyen megbocsátanak másoknak, valamint nagyon érzékenyek és gondoskodóak. Ezt azonban nem szabad összekeverni a gyengeség jeleivel, ugyanis valójában hatalmas erővel rendelkeznek.

Mindig megérzik, mire gondolnak a körülöttük lévő emberek; sőt, nem csak azt tudják, mi rejtőzik a fejükben, de egyúttal azt is, mit rejt valójában a szívük. Kisebb korban jellemző lehet rájuk, hogy csak később kezdenek el beszélni, mint társaik, de kitalált szavak vagy mutogatás segítségével hamar megpróbálnak kommunikálni.

Ezen kívül erősen kötődnek az állatokhoz és a természethez, valamint kevés dolog létezik, amitől képesek megijedni.

Az indigók személyisége Kép forrása: caramel-shop.co.uk

Úgy tartják, hogy a 70-es évek indigó-szülöttei afféle harcos személyiséggel rendelkeznek és teljes erőbedobással küzdenek azokért a dolgokért, amiket fontosnak tartanak. Mindig tudják, mikor próbálják őket átverni vagy manipulálni, és sosem lennének képesek alkalmazkodni egy olyan rendszerhez, ami korlátok közé fogja őket.

Minden indigógyermekre jellemző, hogy a gyógyítás és éleslátás képességével rendelkeznek, valamint sok esetben intelligensebbek, érzékenyebbek, és kreatívabbak, mint társaik. Egyik legfontosabb feladatuk, hogy keressék az igazságot, és megtalálják a módját annak, hogy változtassanak az emberiség sorsán – és egyúttal megteremtsék az utat a következő generáció különleges szülötteinek; a kristálygyermekeknek.