Aromaterápiás illat, amelyik a legjobban illik hozzád - csillagjegyed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Aromaterápiás illat, amelyik a legjobban illik hozzád - csillagjegyed szerint

Az illatok bizonyítottan hatással vannak mindannyiunkra: nem véletlenül használunk olyan régóta parfümöket és a laboratóriumokban is okkal kísérletezgetnek a különféle szagmintákkal. Az illóolajok jótékony hatásait ugyancsak számos kutatás igazolja, azonban nem csupán célzottan, egy-egy problémára kiélezve vetheted be a párologtatódat, hanem akár a zodiákusod alapján is választhatsz. Mutatjuk, hogyan!

Mivel te magad is karizmatikus, vonzó és különleges nő vagy, a hasonló tulajdonságokkal bíró aromaterápiás illat fog igazán passzolni hozzá.

Egyáltalán nem állnak távol tőled az egyedi dolgok, bátran, kellő önbizalommal állsz a kihívások elé, és szereted azt, ami felkelti az emberek érdeklődését.

Leginkább a fűszeres, virágos illatok között érdemes keresgélned, és célszerű azok mellett voksolnod, amik kicsit nyugtató hatással bírnak – ezzel is segítenek kicsit visszavenni az őrült tempóból.

A hozzád passzoló aromaterápiás illat: gardénia

A Bikák számára fontos a művészet, a zene és persze rengeteget nyomnak a finom ételek is a latban – amikről egyáltalán nem mindegy, mennyire étvágygerjesztően kerülnek a tányérra.

Ha te is ebben a jegyben születtél, alighanem központi szerep jut az életedben a harmóniának, ami nem csak úgy általában a mindennapjaidra terjed ki, hanem a lelki világodra és a körülötted fellelhető tárgyakra, illatokra is.

Leginkább egy bájosnak ható, de határozott illat passzol hozzád.

A hozzád passzoló aromaterápiás illat: magnólia