Áprilisban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van az áprilisnak?

Április a negyedik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolást illetően. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, az áprilissal kapcsolatosan kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a négyes.

Érzelmi válságok, fűszerezve némi pesszimizmussal

A négyes szám sokszor utal gyermekkori nehézségekre, úgy mint rossz kapcsolat a szülőkkel, érzelemszegény környezet, vagy éppen egyéb családi nehézségek, pl. anyagi problémák, betegségek. Talán innen is ered, hogy az áprilisban született emberek sokszor a legkevésbé sem optimisták: legfeljebb realistának mondhatjuk őket, de gyakori, hogy inkább a pesszimizmus kerül előtérbe az életükben.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha áprilisban születtél

A négyes szám sűrűn jelez családon belül konfliktust, mégpedig inkább az apával, mint az anyával. Ha te is áprilisban születtél, úgy érezheted, hogy nagyon meg kell felelned az apukádnak, de bármit is teszel, sosem éred el azt a mércét, amit ő állított fel eléd. Lehet, hogy gyermekként – talán nem is tudatosan, de – mindent megtettél azért, hogy elnyerd a figyelmét, az elismerését. Talán éppen az ő kedvéért jártál edzeni, mentél versenyekre, vagy éppen miatta tanultál még éjszaka is, nehogy rossz jegyet szerezz. Sajnos megeshet, hogy nem csak pusztán a megfelelési kényszer hajtott, a félelem is közre játszhatott, amit édesapád irányába tápláltál.

Ez az egész benső viszály odáig vezethetett, hogy szépen lassan megtanultad elfojtani az érzelmeidet, és akár édesanyád közeledésére sem reagáltál éppen pozitívan.

Jobb esetben ez nem történt meg, és legalább az egyik szülőddel harmonikus volt a kapcsolatod, rossz esetben azonban akár azt is érezheted a mai napig, hogy egyikükkel sem igazán találod a közös nevezőt. A négyes számra tehát különösen jellemző lehet a családon belüli elidegenedés, ami nem feltétlenül jelent minden esetben nyílt konfrontálódást, sokszor a felszín alatt zajlanak ezek a harcok.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv