Angyali segítségre van szükséged? Mutatjuk, milyen színű gyertyát gyújts

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Angyali segítségre van szükséged? Mutatjuk, milyen színű gyertyát gyújts

A gyertyamágia nem újkeletű dolog, de ennek a különleges technikának több fontos alapelvét kell betartanod. Sok egyéb mellett nem mindegy az sem, milyen színű gyertyát használsz a célra... Mielőtt megkérnéd az angyalokat a közbenjárásra, a színek varázsát is érdemes figyelembe venned!

Így csináld Kép forrása: tumblr, peeblespair

Válaszd ki a megfelelő gyertyát, majd sötétíts be otthon – legyen néma csönd, vagy tegyél be lágy zenét!

Ezután koncentrálj a gyertyára: vedd a kezeid közé, és kérj rá angyali áldást! Fontos, hogy már ilyenkor is az eredeti célod lebegjen a szemed előtt, de még ne fogalmazd meg tisztán a kérésedet, csak hagyd, hogy körvonalazódjanak a gondolataid! (Tehát, ha a párkapcsolatodban szeretnél dűlőre jutni, akkor a szerelemre, ha a munkádban, akkor a karriere koncentrálj.)

A gyertya meggyújtása előtt köszönd meg előre az angyalok segítségét, és egy tű segítségével vésd bele a viaszba a legfontosabb szót, ami a kérésedet jelképezi (pl. a szerelmed nevét, vagy azt a kifejezést, ami számodra a leglényegesebb az új munkahelyeden).

Zöld, kék – gyors sikerek Kép forrása: tumblr, kathychiu

Zöld: A zöld a remény, a szerencse és a siker színe, így leginkább a kézzel fogható, földi örömökben hozhat segítséget számodra. Akkor érdemes zöld színű gyertyát gyújtanod, ha rád fér egy kis extra támogatás a testi-lelki összhang, a siker és a bizakodás területén.

Kék: A kék a zöldhöz hasonlóan jelképezheti a pénzt, ugyanis hozzásegíthet a jövőbeli sikerekhez. Támogatást nyújt akkor, ha több lelkesedésre, kitartásra van szükséged, de a céljaidat úgy szeretnéd elérni, hogy a belső békéd nem változik, nem borul fel az értékrended.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!