Angyali segítségre van szükséged? Mutatjuk, milyen színű gyertyát kell gyújtanod

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Angyali segítségre van szükséged? Mutatjuk, milyen színű gyertyát kell gyújtanod

A gyertyamágia nem újkeletű dolog, de ennek a különleges technikának több fontos alapelvét kell betartanod. Sok egyéb mellett nem mindegy az sem, milyen színű gyertyát használsz a célra... Mielőtt megkérnéd az angyalokat a közbenjárásra, a színek varázsát is érdemes figyelembe venned!

Így csináld Kép forrása: tumblr, peeblespair

Válaszd ki a megfelelő gyertyát, majd sötétíts be otthon – legyen néma csönd, vagy tegyél be lágy zenét!

Ezután koncentrálj a gyertyára: vedd a kezeid közé, és kérj rá angyali áldást! Fontos, hogy már ilyenkor is az eredeti célod lebegjen a szemed előtt, de még ne fogalmazd meg tisztán a kérésedet, csak hagyd, hogy körvonalazódjanak a gondolataid! (Tehát, ha a párkapcsolatodban szeretnél dűlőre jutni, akkor a szerelemre, ha a munkádban, akkor a karriere koncentrálj.)

A gyertya meggyújtása előtt köszönd meg előre az angyalok segítségét, és egy tű segítségével vésd bele a viaszba a legfontosabb szót, ami a kérésedet jelképezi (pl. a szerelmed nevét, vagy azt a kifejezést, ami számodra a leglényegesebb az új munkahelyeden).

Fehér, sárga – fontos kérések

Fehér: Mivel a fehér a legtisztább színünk, lényegében bármikor támaszkodhatsz rá. A legnagyobb segítséget akkor várhatod tőle, ha némi bátorításra, pozitívabb életfelfogásra van szükséged, esetleg olyan feladatba vágtad a fejszédet, amitől idáig tartottál.

Sárga: A sárgát és a fehéret sokszor összekötik az ezotériában, hiszen a legtöbbször ezzel a két árnyalattal ábrázolják a szenteket, az angyalokat. A fehérhez hasonlóan a sárgával is szert tehetsz egy kis extra támogatásra, amit nem csak a feladataid elvégzése során, hanem a hétköznapi örömök terén is felhasználhatsz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!