Amit a Nyilas férfiakról mindenképpen tudnod kell

Fischer Anna
Írta: ,
Amit a Nyilas férfiakról mindenképpen tudnod kell
Ha a párunk Nyilas jegyű, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen módszerekkel kommunikálunk velük. Lássunk néhány tanácsot, amelyekért a legtöbb Nyilas hálás lehet, nem utolsó sorban pedig saját mindennapjainkat is megkönnyíthetjük vele!
Adj szabadidőt!
Minden férfinak van szüksége szabadidőre, amikor azzal foglalkozik, amivel csak akar. Mindez a Nyilasoknál különösen fontos szerepet játszik, enélkül sajnos képtelenek jól érezni magukat a bőrükben.
Van, aki barkácsol, van, aki tévézik vagy számítógépes játékokat játszik, de mindegyiknek fontos, hogy erre rendszeresen jusson elég ideje. Próbáljuk meg ezt tiszteletben tartani, és cserébe várhatóan ő is aktívabban fog részt venni a család életében. 
Ne kérd számon!
A Nyilasoknak óriási szabadságra van szükségük még akkor is, ha közben családapák lettek. Nem szeretik megosztani minden percüket a másikkal, nem szeretnek elszámolni az idejükkel és nem szeretik állandóan bevonni a másikat minden egyes gondolatukba.
Ezért mi nők is jobban járunk, ha meghagyjuk neki azt a lehetőséget, hogy egy kis privát szférát biztosítunk neki. Ellenkező esetben az erőltetéssel éppen azt érjük el, hogy esetleg még jobban bezárkóznak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!