Amiért kiábrándulhatsz a szerelmedből - csillagjegyed alapján

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Amiért kiábrándulhatsz a szerelmedből - csillagjegyed alapján

Kép forrása: 371819/depositphotos.com

Számos dologra vagyunk érzékenyek a párkapcsolatunkon belül – az viszont teljesen egyénfüggő, kinél, mivel telik be a pohár. Egyesek már a hangosabb szóváltást is tragédiaként élik meg, mások azonban a tányércsapkodós veszekedésben sem látnak kivetnivalót. Mitől függ a párkapcsolati vérmérsékletünk? Bizony ebben is szerepet játszik a zodiákusunk, akárcsak abban, milyen okból kifolyólag ábrándulunk ki könnyedén a másik felünkből.

Kosként nagyon lényeges számodra a hódítás, az a tüzes perzselés, ami csak és kizárólag a kapcsolatok elejére jellemző.

Ez sajnos nem jön vissza a későbbiek során, bár szinten tartható, és valami más, bensőségesebb dolog alakul ki helyette.

Azonban ez nem minden Kost tesz elégedetté, és ha nem is viszi őket azonnal a szakítás felé, egy kicsit nyitottabbá válnak a kapcsolatukon kívüli ingerekre.

Ha pedig jön valaki, aki újra feléleszti a tüzet, akkor a Kosok gondolkodás nélkül lépnek ismét a szenvedély útjára.

 

Ha Bika jegyű vagy, akkor alighanem sűrűn színesítik az életedet a se veled, se nélküled kapcsolatok – akkor is, ha azok nem csak néhány hónapról szólnak, hanem adott esetben hosszú évekig tartanak.

Rengeteg rossz dolognak kell történnie, hogy teljesen kiábrándulj a partneredből, ugyanis utálsz változtatni, szakítani pedig főleg.

Nagyon jól érzed magadat a kényelmes, otthonos közegedben, szereted az állandóságot, a megszokást, és sokszor még a legnagyobb gondokat is jegelni tudod annak érdekében, hogy ne kelljen változtatnod.

Ám pont emiatt, ha ingatagnak érzed a lábaid alatt a talajt, nem találod biztonságosnak a kapcsolatodat, akkor hamar kiábrándulsz a kedvesedből.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv