5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent – Te megálmodtad már?

Schuster Borka
Írta: ,
5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent – Te megálmodtad már?

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink már jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Erdő

Az erdő az útkeresés, a beteljesülés előtti tapasztalások egyik legősibb szimbóluma, amit a folklór szerint végig kell járnunk, mielőtt rátalálunk az igazi boldogságra.

Ha csak bolyongsz az erdőben, valószínűleg még nem értél meg arra, hogy belevesd magadat egy új kapcsolatba, először néhány élethelyzetet a magad erejéből kell tisztáznod.

Ha viszont kiutat találsz az erdőből, akkor elvégezted a rád rótt feladatokat, megbirkóztál azokkal a feladatokkal, amelyeket el kellett végezned, és készen állsz a múlt lezárására, a keresgélés abbahagyására, mert hamarosan rád talál az igazi.

Rablás

Ha álmodban kirabolnak, vagy betörnek hozzád, az ijesztő, de nem feltétlenül jelent rosszat még egy ilyen rémálom sem.

Elképzelhető, hogy a tudatalattid így üzeni meg, hogy valami egészen szokatlan, új dologra vágysz, amit talán még magadnak sem mertél bevallani, mert félsz a következményektől, vagy attól, hogy mások mit gondolnak.

Nem kell semmi veszélyes dologra gondolnod, már az is elég, ha egy olyan kaland motoszkál a gondolataidban, ami ellenkezik a társadalmi elvárásokkal, vagy a neveltetéseddel.

Rajtad múlik, hogy kicsit nyitottabbá válsz-e, és hagyod, hogy ez az újfajta, izgalmas szerelem rád találjon, és beteljesítse a legtitkosabb vágyaidat, vagy elzárkózol előle.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba