5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent – Te is megálmodtad már?

Schuster Borka
Írta: ,
5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent – Te is megálmodtad már?

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink már jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Erdő

Az erdő az útkeresés, a beteljesülés előtti tapasztalások egyik legősibb szimbóluma, amit a folklór szerint végig kell járnunk, mielőtt rátalálunk az igazi boldogságra.

Ha csak bolyongsz az erdőben, valószínűleg még nem értél meg arra, hogy belevesd magadat egy új kapcsolatba, először néhány élethelyzetet a magad erejéből kell tisztáznod.

Ha viszont kiutat találsz az erdőből, akkor elvégezted a rád rótt feladatokat, megbirkóztál azokkal a feladatokkal, amelyeket el kellett végezned, és készen állsz a múlt lezárására, a keresgélés abbahagyására, mert hamarosan rád talál az igazi.

Fehér ágynemű

Az ágy rendezése, az ágynemű képe a családi boldogságot jelzi, azt, hogy készen állsz olyan dolgok értékelésére, amelyek eddig talán nem elégítették volna ki az igényeidet.

Egyre fontosabbá válik számodra a megállapodás, és valószínűleg hamarosan be is fogod vonzani azt az életedbe.

Ha az ágynemű fehér, annak különösen erős szimbólumértéke van, hiszen az ártatlanságot, a tisztaságot, a friss, új szeremet jelképezi.

Készen állsz mindent tiszta lappal újra kezdeni, elfelejteni a korábbi sérelmeidet, és hamarosan egy olyan kapcsolat jöhet el az életedbe, ami minden korábbinál másabb lesz. Ezúttal nem a kaland és a szenvedély lesz az első helyen, hanem a megállapodás, a közös jövő tervezése, hiszen végre igazi lelki társra lelhetsz.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz