5 álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Kovács Andrea
Írta: ,
5 álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink mér jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Fehér ágynemű

Az ágy rendezése, az ágynemű képe a családi boldogságot jelzi, azt, hogy készen állsz olyan dolgok értékelésére, amelyek eddig talán nem elégítették volna ki az igényeidet.

Egyre fontosabbá válik számodra a megállapodás, és valószínűleg hamarosan be is fogod vonzani azt az életedbe. Ha az ágynemű fehér, annak különösen erős szimbólumértéke van, hiszen az ártatlanságot, a tisztaságot, a friss, új szeremet jelképezi.

Készen állsz mindent tiszta lappal újra kezdeni, elfelejteni a korábbi sérelmeidet, és hamarosan egy olyan kapcsolat jöhet el az életedbe, ami minden korábbinál másabb lesz. Ezúttal nem a kaland és a szenvedély lesz az első helyen, hanem a megállapodás, a közös jövő tervezése, hiszen végre igazi lelki társra lelhetsz.

Magok

A magok az újjászületést, valaminek a kifejlődését jelzik, jellemzően egy olyan dologét, amit ápolni, gondozni kell.

Ha magokat látsz, vagy magokat ültetsz álmodban, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a szerelmi életed is szárba szökken, és ezúttal többre számíthatsz heves, de rövid románcnál.

A magok utalhatnak egy olyan szerelemre is, amely mindkettőtök részéről sok áldozattal, lemondással jár a kezdetekben, de ha mindketten kitartotok és megdolgoztok a kapcsolatotokért, akkor hamarosan learathatjátok a befektetett munka gyümölcsét.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?