Milyen az álomesküvőd? Csillagjegyed elárulja

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:

Tengerparti álomesküvő vagy csendes vidéki ceremónia? Legyél szingli vagy eljegyzett, már biztosan megálmodtad, hogyan is nézne ki az a bizonyos nagy nap. Ahány csillagjegy, annyiféle elképzelés – cikkünkben most eláruljuk, melyek azok a helyszínek, amelyek leginkább illenek hozzád!

Oroszlán Kép forrása: royaltonresorts.com

Bár szeretsz mindenbe beleszólni, a nagy szervezkedés mégsem a te asztalod. A nagy nap megtervezéséhez mindenképp szükséged lesz egy esküvőszervezőre vagy érdemes lesz bevonnod a családot is.

Próbálj meg ne sokat stresszelni az előkészületeken, legyen bárhogyan is, a vendégek mindenképp élvezni fogják a lagzit.

Bérelj ki egy vidéki házat vagy állíttass fel egy hatalmas sátrat, majd szerződtess le egy profi fényképészt. A megfelelő ruha megtalálása fontosabb számodra, mint a helyszín kiválasztása.

Ikrek Kép forrása: buzzfeed.com

Ikrek csillagjegyűként az esküvőd napján az év legnagyobb partiját készülsz megtartani. Nagyobb hangsúlyt fektetsz a felhőtlen kikapcsolódásra, mint magára a ceremóniára.

Szervezéskor az első dolgod egy neked tetsző zenekar vagy DJ leszerződtetése.

A lagzi lehet egy hatalmas sátorban vagy egy csodásan kivilágított egykori istállóban, a lényeg, hogy a sok-sok vendég mind elférjen benne.

Berendezhetsz egy külön fotósarkot, a ruhád és a cipőd pedig olyan kényelmes lesz, amelyben egy egész éjszakát áttáncolhatsz.