Milyen lenne az álomesküvőd? Csillagjegyed elárulja!

Írta: ,

Álmodoztál már valaha a Nagy Napról? Milyennek képzelted el? Csillagjegyed árulkodhat arról, milyen menyegző illene igazán hozzád – el tudsz képzelni hasonlót magadnak?

Kos Kép forrása: bridalmusings.com

1/12 Kos

A Kosok nem a hosszas tervezgetés emberei, így leginkább egy olyan esküvő illik hozzájuk, ahol a legtöbb dolog spontán módon történik.

Nem szeretnél merev szabályokat vagy aprólékosan kidolgozott ceremóniát, akkor érzed a legjobban magad, ha a lakodalomban is önmagad lehetsz, és a vendégeid is azt csinálják, amit szeretnének.

Bika Kép forrása: bloglovin.com

2/12 Bika

A Bikák számára az esküvő elsősorban családi esemény, ezért romantikus szertartást terveznek, és nagy lakodalom helyett jellemzően csak azokat hívják meg, akik igazán közel állnak hozzájuk.

Bikaként igazi romantikus lélek vagy, de ezt csak azokkal szereted megosztani, akikben tényleg megbízol, így a kicsi, de bensőséges menyegzőn éreznéd a legjobban magad.

Ikrek Kép forrása: tessa-barton.blogspot.hu

3/12 Ikrek

Az Ikrekkel meggyűlhet egy esküvőszervező baja, mert egyszerre mindent szeretnének. Fontos számukra a meghittség, de szeretnének nagy bulit is rendezni.

Az is elképzelhető, hogy tartanak egy kisebb ceremóniát a családnak, és utána hetedhét országra szóló lakodalmon ünneplik meg az eseményt, az összes baráttal és ismerőssel.

Rák Kép forrása: bloglovin.com

4/12 Rák

A Rákok jellemzően a kisebb esküvőket részesítik előnyben, de az mindenképpen fontos számukra, hogy a családjukkal legyenek.

A magamutogatást nem kedvelik, így a hagyományos játékok nem biztos, hogy nekik valók, de egy szűk körű buliban nagyon fel tudnak oldódni, és hajnalig mulatnak.

Oroszlán Kép forrása: praisewedding.com

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ezért nagy és látványos esküvőt képzelnek el maguknak.

Itt minden lehet az óriási tortától a hatalmas, abroncsos ruhán át a jégszoborig. Az Oroszlán azt gondolja, hogy ha egyszer megállapodik, akkor annak meg is adja majd a módját, és azt szeretné, ha még évekig mindenki az esküvőjéről beszélne.

Szűz Kép forrása: huffingtonpost.com

6/12 Szűz

A Szüzek számára a külsőségek kevésbé fontosak, a részleteket azonban gondosan és előre megtervezik.

Mivel szeretnek mindent kézben tartani, biztos, hogy precízen megszervezett szertartást terveznek az ültetéstől a fogadalmon át a táncrendig.

Szeretnék tudni, pontosan mi fog történni a Nagy Napon, ekkor tudnak a legjobban feloldódni és igazán átadni magukat az érzésnek.

Mérleg Kép forrása: hochzeitsguide.com

7/12 Mérleg

A Mérlegek szeretik a szép dolgokat és a fényűzést, ugyanakkor kifinomult ízléssel rendelkeznek, így esküvőjük biztosan látványos, de szerethető esemény lesz, ahol mindenki jól tudja magát érezni.

Mivel a nagy döntések előtt hajlamosak megijedni, fontos számukra, hogy a szeretteik körében legyenek, és meg tudják őrizni a nyugalmukat.

Skorpió Kép forrása: 100layercake.com

8/12 Skorpió

A Skorpiók esküvője egy hatalmas buli, ahol mindenki levetkőzi a gátlásait, és hajnalig ropja, nem ritkán akár az asztal tetején.

A Skorpiók nagyon szenvedélyesek tudnak lenni, és ez természetesen az esküvőjükön sem szorul háttérbe, így garantáltan kiélvezik majd minden pillanatát a Nagy Napnak.

Nyilas Kép forrása: burnettsboards.com

9/12 Nyilas

A Nyilasok nem kedvelik különösebben a nagy ceremóniákat, inkább diszkrétebb esküvőt terveznek.

Ez azonban nem azért van, mert nem értékelik a szerelmet – az viszont biztos, hogy nehezen adják fel a szabadságukat, így ha mégis házasságra szánják magukat, az egy nagyon komoly és nagyon határozott döntés eredménye, így ehhez illő komoly ceremóniát is szeretnének.

Bak Kép forrása: brides.com

10/12 Bak

A Bakok szeretik a hagyományokat, és szívesen követik is azokat, ezért az ő álomesküvőjük a családi vagy helyi szokásokat követi.

Amellett, hogy a tradíciók köré szervezik a lakodalmat, szívesen használnak valami régi dolgot is, például a nagyi átalakított ruháját, vagy egy családi gyűrűt.

Vízöntő Kép forrása: stylemepretty.com

11/12 Vízöntő

A Vízöntők igazi romantikus szertartást szeretnének, és olyan lakodalmat, ami egyszerre látványos és meghitt.

Pontos elképzelésük van mindenről, de legalább ennyire fontos számukra az is, hogy az esemény minden részletét megosszák a párjukkal, hiszen úgy gondolják, hogy ez a nap kettejük szerelméről szól.

Halak Kép forrása: modwedding.com

12/12 Halak

A Halak szinte lubickol, ha esküvőt szervezhet, és ő az, aki ennek minden pillanatát élvezi, egyszer sem esik kétségbe.

Gyakorlatilag bármilyen esküvőt – legyen az kisebb vagy nagyobb – le tud vezényelni, és jól is érzi magát.

Számára nem az a fontos, hogy milyen az esküvő, hanem hogy kivel köt házasságot, ezért bárhogyan alakulnak is az események, az esküvő neki mindenképpen élete nagy napja lesz.