Ha a következő 5 dolgot sokszor látod az álmaidban, a pszichológusok szerint nem szabad figyelmen kívül hagyni

Szirák Viki
Írta: ,

Az emberiség már régóta próbálja megfejteni azt, vajon miért álmodunk, és mi játszódik le ilyenkor az agyunkban. Olyannyira, hogy ma már külön tudományág foglalkozik a területtel. Akik viszont szeretik ezoterikus oldalról megközelíteni az életet, úgy vélik, ezeknek jelentésük van, amit megfejtve a saját jövőnket, belső gondjainkat is tudjuk irányítani. Egyes álmok pedig sokaknál gyakoriak; ha az alábbiak nálad is jelentkeznek, azt pszichológusok és álomelemzők szerint nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Veled is megesett már, hogy álmodban a készülékeid nem működtek? Például próbáltál autót vezetni, de nem tudtad irányítani, vagy a mobilodon igyekeztél segítséget kérni, de nem tudtad beütni a számokat?

Egy álmok jelentésével foglalkozó szakember, Patricia Garfield szerint ezek sokkal gyakrabban jelentkeznek nőknél, mint férfiaknál, méghozzá azért, mert a párkapcsolatot szimbolizálják a képek.

Arra utalnak, hogy valami aggaszt téged a pároddal kapcsolatban, vagy úgy érzed, nincs már meg köztetek az az érzelmi kötődés, ami egykor jelen volt.

Egy helyben toporogsz, akárcsak az álmodban.

Ilyenkor a valóságban kell megoldanod a problémát, és elmondani a párodnak, mit érzel igazából!

Azt álmodtad, hogy valami szörnyű dolog történik, beüt az apokalipszis, vagy a szeretteid megsérülnek? Ezek nagyon erős hatással vannak ránk, és sokak hangulatát még órákkal az ébredés után is befolyásolhatják.

Szakértők szerint ez azt jelenti, hogy valamilyen problémával állsz szemben, amit már nem tudsz irányításod alatt tartani, és nagyon félsz attól, hogy milyen hatással lesz rád nézve.

Lehet, hogy magadnak sem ismered ezt be, de tudat alatt folyamatosan nyomaszt és feszültséggel tölt el, amit az álmaidban így dolgozol fel.

A legjobb megoldás, ha átgondolod, mi lehet ez a probléma, és megpróbálsz valamiféle megoldást találni; hidd el, már ez némi nyugalommal fog eltölteni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!