Különös állatok jelentése az álmainkban

Különös állatok jelentése az álmainkban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Különös állatok jelentése az álmainkban

Állatokkal álmodni mindig jelent valamit. Ne felejtsük el reggelenként feljegyezni, hogy mit is álmodtunk, és nézzünk utána, hogy melyik állat mire is utalhat, mit is üzenhet nekünk az álmunkon keresztül!

Bika

Ha kerget bennünket, az leggyakrabban betegség közeledtét jelenti. Minél félelmetesebb az üldözés, annál komolyabb betegség felbukkanása esélyes.

Ha azonban álmunkban nem ér utol bennünket a bika, az egyértelmű örömhírt, valami nagyon pozitív dolognak az érkezését, pozitív kimenetelét jelzi.

Kullancs

Ez a meglehetősen népszerűtlen kis állat azt üzeni nekünk, hogy tervünk megvalósításában akkor leszünk sikeresek, ha szorgalmasak és kitartóak vagyunk.

Ragaszkodjunk eredeti tervünkhöz és tegyünk meg mindent annak sikeréért – ekkor a pozitív végkifejlet nem marad el.

Darázs

A darázsnak sokan időjósló szerepet tulajdonítanak az álomfejtésben. Vagyis darázzsal álmodni annyit tesz, hogy szép, meleg, napos idő várható.
Ha azonban a darázs nem csak megjelenik álmunkban, de meg is csíp, akkor az arra utal, hogy van egy rosszakarónk, aki nem kelti kifejezetten jó hírünket. 

Egér

Az egér szintén nem örvend túl nagy népszerűségnek, de az álmainkban csak jót jósolhat. Annyit jelent, mint megnyerni valamit, sikeres lenni valamiben.
Ha éppen a közepén vagyunk valaminek és bizonytalanok vagyunk a dolog kimenetelével kapcsolatban, akkor a legpozitívabb dolog egeret látni álmunkban: biztos siket jósol. 

Galamb

A galambok nem véletlenül szerepelnek annyi mondásban és szerelmi ábrázolásban: egyértelműen a szeretetet, az összetartozást szimbolizálják.
Galambot fogni vagy simogatni annyit jelent, hogy hamarosan esküvő várható. Hosszú magányos időszak után egy új udvarló felbukkanására utaló jelnek tekinthető. 

Gólya

A gólya megjelenése álmunkban nagy szerencse közeledtére utal, különösen akkor, ha a saját házunk tetején látjuk megpihenni, vagy akár fészket rakni.
Álmunkban való megjelenése egyben azt is üzeni, hogy van olyan jó barátunk, akire nyugodtan számíthatunk, ha baj van, mindig segíteni fog nekünk, bátran kérjünk tőle támogatást a nehéz helyzetekben. 

Madár

A madarak általában egy pozitív személy támogatását, hirtelen felbukkanását jelölik életünkben. Ha azt álmodjuk, hogy a háztetőre vagy az ablakunk alá költözik egy madár, az nagy szerencsére vall.

Egyedül a sérült madarak jelentenek hirtelen érzett bánatot, szomorúságot az életünkben.

Pók

A pók álmunkban való megjelenése meglehetősen kettős magyarázattal rendelkezik. Alapvetően valami probléma megjelenésére utal, amelyik bánatot és szomorúságot hoz otthonunkba.
Nem kell azonban tragédiáktól tartani ilyen esetekben, ezek inkább kisebb, hétköznapibb nehézségeket jelölnek. 

Lista

Érdemes egy listát vezetni, hogy melyik éjszaka milyen állattal álmodtunk, illetve ugyanide akár le is jegyzetelhetjük reggel a történeteket, a melyeket álmunkban megéltünk.

Sok érdekes és meglepő információ birtokába juthatunk, ha az éjszaka végével mi nem felejtjük el álmainkat.

Vadállatok jelentése az álmainkban

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!