Akikkel csupa izgalom az élet: ezek a csillagjegyek gyakran kerülnek bajba

Írta: ,

Vannak olyan emberek, akik rendkívül megfontoltak, mindent kétszer átgondolnak azelőtt, mielőtt cselekednének. No, és vannak azok, akikre pont az ellenkezője igaz: lazák, könnyedén veszik az élet dolgait és tele vannak energiával. Utóbbiak teszik igazán izgalmassá és kalandossá az életünket, egészen addig, amíg esetleg bajba nem kerülnek… Nézzük, mely csillagjegyekkel fordul elő leggyakrabban valamilyen kalamajka!

Rák Kép forrása: gofeminin.de

1/4 Rák

Igazán nyughatatlan csillagjegy a Rák. Ha kipattant valamilyen ötlet a fejéből (márpedig ilyen igen gyakran előfordul), akkor azonnal felpörög és hozzálát ahhoz, hogy megvalósítsa az elképzelését. Mondanunk sem kell, addig nem nyugszik, míg el nem éri azt, amit akar.

Fantáziája nagyon élénk, őrültebbnél őrültebb elképzelései vannak, nem könnyű vele a lépést tartani. Tele van érzelmekkel, mindent, amibe belefog, szenvedéllyel végez. Kész szerencse, hogy még akkor is képes a logikus gondolkodásra, amikor nagy bajba kerül.

Többnyire a hangulatai irányítják, és ha hozzátesszük azt, hogy mennyire makacs, akkor az alacsonyabb vérmérsékletű csillagjegyek már biztosan a fejüket fogják, hogy ebből bizony katasztrófa lesz.

Személyiségük igazán magukkal ragadó, képesek bárkit bármire rábeszélni. Ha vele tartasz a kalandjai során, ügyelj arra, hogy mindig legyen kéznél elsősegélydoboz!

Oroszlán Kép forrása: playbuzz.com

2/4 Oroszlán

Az Oroszlán nem tartozik a félénk csillagjegyek közé, megvan a kellő önbizalma, szinte semmitől nem riad meg és bármibe bátran belevág, legyen szó bármilyen veszélyes és őrült akcióról.

Természetesen kalandjaiba szívesen bevon másokat is, ezért ha a te személyiséged kissé visszafogottabb, akkor csak óvatosan vele!

Ez nem jelenti azt, hogy egy örökmozgó csillagjegyről lenne szó, sőt ha ahhoz van kedve, akkor nem bánja, ha egész nap lustálkodhat a kanapén és nézheti a tévét. A lényeg, hogy mindent szenvedéllyel csinál, érzései pedig rendre az arcára vannak írva.

Személyisége ellenállhatatlan, így szinte mindenkit képes magával rántani. Ha arra számítottál, hogy rá tudod őt beszélni valamire, add fel, ugyanis úgyis az lesz, amit ő akar!

Hiszen annyira domináns az emberek között, mint az oroszlán a dzsungelben.

Skorpió Kép forrása: 2seephotos.com

3/4 Skorpió

A Skorpió vízjegy, ezért a csillagjegy szülötteire kívülről jellemző a hűvösség, nyugodtság és a kimértség, belül azonban tele vannak szenvedéllyel. Igazán titokzatos, a mély érzéseit megtartja magának, soha nem tudhatod, mi jár éppen a fejében.

Ugyanakkor nagyon őszinte, soha nem lenne képes hazudni. Ami a szívén, az a száján, ha kikéred a véleményét valamivel kapcsolatban, garantált, hogy ő nem fog kertelni, akkor is elmondja a véleményét, ha tudja, hogy neked az nem fog tetszeni.

Erős akarattal rendelkezik, ezért őt soha nem fogod tudni befolyásolni vagy meggyőzni, ellenben ő téged igen… Nem érdemes felbosszantanod, mert képes sokáig haragot tartani.

Egy tipikus lázadó alkat, akivel jobb óvatosnak lenni. Ha együtt vesztek részt egy gyermeki csínyben, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő megtartja közös titkotokat, ellenben előfordulhat, hogy te mindent bevallasz.

 

Nyilas Kép forrása: hellosociety.com

4/4 Nyilas

A Nyilas tele van energiával, optimista és pozitív a kisugárzása. Ez kezdetben nagyon vonzó tulajdonság, ám hosszú távon csak kevesek tudják vele tartani a tempót. Biztos lehetsz benne, ha vele töltöd az idődet, akkor garantáltan ki kell lépned a komfortzónádból.

Előfordulhat, hogy olyanra vesz rá, amit először kínosnak érzel, vagy úgy érzed, ezt örökre meg fogod bánni. Már gyermekként is igazi kis vadóc volt, ezt az énjét pedig felnőttként is megőrizte.

Az egész élet izgalom és kaland vele, de azért érdemes óvatosnak lenni a társaságában. Igazán humoros alkat, szeret viccelődni, rendkívül szórakoztató, de nem szabad túlságosan komolyan venni.

Többnyire könnyedén dönt, és hosszabb gondolkodás nélkül belevág a merész helyzetekbe is. Nem jellemző rá a görcsösség, lazaságát szinte mindig képes megőrizni.