A Vízöntő jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Vízöntő jegyében születtél!

Mind a Kos, mind a Vízöntő úttörőnek számít, ám mindkét jegy más és más utat szokott választani ahhoz, hogy elérje a céljait.

A Vízöntő zodiákusodtól ember központibb szemléletmódot és a becsületesség iránti fogékonyságodat kaptad, míg a Kos aszcendensed azért felel, hogy kitarts a céljaid mellett.

Rendszerint sikerre viszed a merész, sokszor lehetetlennek tűnő terveidet is, nem félsz újítani, nagyot álmodni, miközben korántsem vagy annyira anyagias, vagy éppen földhözragadt, mint egy klasszikus Kos jegyű ember.

A szerelem terén őrzöd a szenvedélyt, és minden gond nélkül esel szerelembe, vagy éppen hódítasz.

Nagyon intenzív az érzelmi életed, de alighanem kellően változatos is.

 

Benned két, egymással alapvetően ellentétes személyiség lakozik, ami elsülhet jól és rosszul is – ezt általában úgy veszed észre, hogy meglehetősen hullámzó az életed.

A Bika aszcendensed stabilitásra és nyugalomra vágyik, hajlamos a féltékenységre és a birtoklásra, miközben a Vízöntő zodiákusod mindennek a tökéletes ellentettje.

Érdemes sok időt és energiát fektetned abba, hogy megismerd és kibontakoztasd az egyéniségedet, mert végtelenül érdekes ember vagy.

Ha sikerül összhangba hozni a benned rejlő két végletet, akkor minden adott ahhoz, hogy harmonikus, boldog, már-már álomszerű életed legyen.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!