A Szűz jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Szűz jegyében születtél!

Nem takar könnyű párosítást a Kos aszcendens és a Szűz zodiákus, ugyanis utóbbi túlságosan is vissza tudja húzni a tenni akaró, mindig szenvedélyes Kost.

Bár jól is elsülhet ez a párosítás, általában jellemző, hogy negatív irányba dől a mérleg. A túlzott precizitásod gyakran fékezi a tényleges tetteidet, miközben az alkotói vágyad valójában hatalmas. Nehezebben jutsz dűlőre az emberekkel, inkább két lépés távolságot tartasz tőlük, és a konfrontálódás sem megy olyan könnyen, mint egy átlagos Kos számára.

Jobban szereted, ha inkább önállóan dolgozhatsz, tevékenykedhetsz és nem is vagy annyira nyitott, kezdeményező típus, inkább kivársz, minthogy a dolgok elébe menj.

A Bika aszcendensnek jó adag precízséget ad a Szűz zodiákus, és kicsit jobban visszafogja, szelídebbé, nyugodtabbá teszi az alaptermészetét. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, békés lehet a természeted, cserébe nem fogsz annyira dúskálni az önbizalomban, hajlamosabb leszel gyakrabban megkérdőjelezni saját képességeidet.

A Bika aszcendensed is remekül ellensúlyozza a Szűz hátrányos tulajdonságait: nyitottabb leszel az érzelmekre, nem esik nehezedre párkapcsolatot kialakítani és kevésbé sűrűn hagyatkozol a különféle kilengésekre.

Több időt fordítasz a karrieredre és minden esély megvan rá, hogy remekül állj anyagilag.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!