A Skorpió marása ellen nincs orvosság, vagy mégis?

Horváth Petra
Írta: ,
A Skorpió marása ellen nincs orvosság, vagy mégis?

Kép forrása: ViewApart/Depositphotos

Elérkeztünk az ősz talán egyik legharsányabb, és egyben sokakat megosztó horoszkópjához, a Skorpióhoz. Számtalan írást olvastam már arról, hogy ez a jegy mennyire kegyetlen és akaratos, mindazonáltal szenvedélyes és bátor. Ezek azonban olyan tulajdonságok, melyek születési hónaptól függetlenül szinte bárkit jellemezhetnének, így egy kicsit mélyebbre ástam, hogy megvizsgálhassuk, vajon milyen érzés lehet együtt élni egy ennyire markáns jegy szülöttével. Íme, az eredmény!

Marni tud, de mérgesen? Kép forrása: GaudiLab/Depositphotos

Az köztudott a Skorpióról, hogy markáns véleménnyel van szinte mindenről, azonban ezt nem is rejti véka alá, és finomkodást mellőzvén ezt közli is a külvilággal.

Nehezen elviselhető tulajdonsága, hogy elég kritikus szemmel tekint másokra, így a legapróbb hibáikat is képes az orruk alá dörgölni, míg ellenkező esetben, ha őt éri megszólás, vérig van sértve!

És jaj, annak, aki megbánt egy Skorpiót!

Hiú természetéből fakadóan ezt azonban nagyon nehéz elkerülni, hiszen még a pozitív kritikát is teljesértékű hadüzenetnek tekinti, a dacos hallgatása mögött pedig már forralja is a bosszúját!

Az elkövetett „bűn” mértékétől függ majd az is, hogy a marása mennyire lesz fájdalmas a számodra.

Jobb, ha a tarkódra is növesztesz szemet!

Ezt nem csak arra kell érteni, ha megbántottál egy Skorpiót, és gyanús hallgatását követően egy szempillantás alatt vált hízelgő hangnemre.

Ez a jegy természetéből fakadóan hajlamos a legkiszámíthatatlanabb pillanatokban támadni, és felróni egy olyan sérelmet, ami évekkel ezelőtt érte a részedről.

Emellett, mivel egy rendkívül uralkodó jegy, nem ritka, hogy a csipkelődésével igyekszik abba az irányba terelni, ahová szeretné, hogy eljuss.

Mindezek ellenére, a Skorpió szerető nagyon odaadó tud lenni, legfőképpen akkor, ha a hiúságát megfelelő mennyiségben legyezgeted!

Mivel lobbanékony természet, így a legkisebb előjel nélkül is képes az érzékiségre még a leglehetetlenebb helyzetekben és helyszíneken is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv