A Skorpió jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A Skorpió jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Kép forrása: pexels

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Skorpió jegyében születtél!

Nagyon szenvedélyes és alighanem félelmet keltő ember vagy, hiszen még csak hírből sem ismered a lehetetlent.

A kitartásod messze földön híres, és a rámenősségedről, szélsőségességedről ugyanez elmondható. Amit meg akarsz szerezni, azt meg is szerzed, és bizony a szerelmed elől sincsen menekvés.

Szenvedélyes és ellenállhatatlan vagy a férfiak szemében, de nem tudnak mit kezdeni a határozottságoddal és általában elmenekülnek előled.

Bátran kezdeményezel, akár hétköznapi kérdésekről, akár párkapcsolatról van szó és úgy tartod, egyedül te felelsz az életedért – ennek megfelelően mindent meg is teszel, hogy maximálisan irányításod alá vonhasd.

 

Erős egyéniséged van és bátran mondhatjuk, hogy mozgós, pörgős az életed. Mindenről sziklaszilárd elképzelésed van és nálad mindenkinek csak egy esély jut. Akit a szívedbe fogadsz, azért a végsőkig elmennél, de képtelen vagy megbocsátani.

Határozottságod és akaraterőd már messziről látszik, könnyen lehet, hogy a férfiak sokszor félnek a közeledbe kerülni.

Pedig a vonzerőd kiemelkedő, és tökéletesen tudod, miként bánj az ellenkező nemmel – éppen ez az, amitől ellenállhatatlannak, mégis elérhetetlennek tartanak.

Nem félsz bevállalni olyan dolgokat, amik ránézésre meghaladják a képességeidet, így végül mindig kiderül, többet tudsz elérni, mint hinnéd.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!