A romantikus dacos - Ilyen együtt élni egy Nyilas férfival

Horváth Petra
Írta: ,

Viszonylag elég karakteres horoszkópokat követően elérkeztünk a következő állatövi jegyhez, ami maga a megtestesült Ámor nyila, vagy talán mégsem? A Nyilasokról gyakran úgy tartják, hogy békeszerető, romantikus lelkek, akik csendben élvezik az életet, és nem ártanak senkinek. Ez részben igaz, csakhogy ennek az Ámor fiúnak is van egy kissé árnyasabb oldala, amivel nem árt tisztában lenni, mielőtt összekötnénk vele az életünket! Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha egy Nyilassal készülünk egy légtérbe költözni.

Az ábrándos álarc mögött Kép forrása: lifestylebyps.com

Ha egy Nyilassal ülünk szemben, könnyen megeshet, hogy beránt minket az ábrándjai közé, amikben szeret lubickolni.

Szinte bármilyen hangulatban is legyen, a szemeiből könnyedén kiolvasható az aktuális hangulata, csakhogy, pontosan ezért, a Nyilas nem igazán szeret másokkal hosszasan szemezni, ugyanis fél, hogy ez által túlságosan is kitárulkozna.

Éppen ezért, vedd nagyon megtisztelőnek, ha egy Nyilas keresi veled a szemkontaktust, hiszen ez azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott.

Azonban készülj fel az álarc mögött rád váró terepre, ugyanis az egy igazi érzelmi hullámvasút lesz, jó sok emelkedővel, és nem kevés mélyponttal!

Utállak! Vagy mégsem?

A Nyilas jegyről azt tartják, hogy egy roppant jószívű, békeszerető jegy. Ez teljes mértékben igaz, amíg minden úgy alakul, ahogyan ő azt elképzelte a kis fejében.

Azonban, amit szöges ellentettjét cselekszed az ő elvárásainak, készülj fel a szikrákat hányó szempárra. A Nyilas ugyanis képtelen elviselni az elutasítást, és ilyenkor gyakran dacos gyermeki viselkedést produkál, amit a következőképpen kell elképzelni.

Eleinte nem vesz rólunk tudomást, mint ha ott se lennénk – ez akár órákba is telhet, attól függően, mivel sikerült megbántanunk –, ezt követően elkezd velünk kapcsolatot létesíteni, de csak címszavakban kommunikál, hogy érezzük a tettünk súlyát, majd egyik pillanatról a másikra megbocsájt, és újra dúl a szerelem.

Eleinte ezt a hirtelen változékonyságát nehéz lehet értelmezni, de ez a Nyilassal jár, őt így kell szeretni és elfogadni!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!