A programozható víz spirituális ereje

Írta: ,

Hallottál már a „programozható víz” fogalmáról? Ha még számodra is ismeretlen ez a kifejezés, akkor érdemes egy kicsit közelebbről megismerkedned vele; ez az ezoterikus módszer ugyanis az egész életedet megváltoztathatja, és csak néhány percet vesz el az idődből.

1/4 Így hat rád a víz

Ahogy beköszöntött a tavasz, te is kedvet kaptál a megújuláshoz, és szívesen megváltoztatnál néhány dolgot az életedben? Nos, most duplán megerősítheted az elhatározásodat egy ezoterikus módszer segítségével.

A testünk 70%-a vízből áll, így nem csoda, hogy úton útfélen hangoztatják, milyen fontos eleget inni naponta.

De nem csak ezért érdemes gyakran fogyasztanod; úgy tartják ugyanis, hogy maga a víz információt tárol és szállít, így ha rossz hírt kapsz, vagy negatív gondolatokkal van tele a fejed, az a lelki- és egészségállapotodat is megváltoztatja.

Kísérletek a vízzel Kép forrása: fractalenlightenment.com

2/4 Kísérletek a vízzel

Ezt pedig egy kísérlettel a gyakorlatban is alátámasztották. Masaru Emoto egy japán író és kutató volt, aki úgy vélte, az emberi tudat kihatással van a víz molekuláris szerkezetére.

Ez lényegében azt jelenti, hogy az érzéseid, gondolataid átalakítják ezt, és ettől függően pozitív vagy negatív hatással van rád, amit megiszol.

A kutató úgy bizonyította az elméletet, hogy különböző stílusú zenéket játszott le, valamint az vizet tároló edényekre feliratot készített, végül pedig lefagyasztotta azokat. A jégkristályok alátámasztották a hatást: amit negatív gondolatok és dallamok öveztek, azokban eldeformálódott a kristály, míg a vidámabb zenénél gyönyörű alakzatok születtek. (Fontos, hogy ez a módszer a többi folyadékon nem működött, kizárólag a víz szerkezete változott meg Emoto kísérlete során.)

Így programozd a vizet Kép forrása: unquietwater.tumblr.com

3/4 Így programozd a vizet

A jó hír pedig az, hogy ezt te is javadra fordíthatod! Szeretnél a strandszezonra leadni pár kilót? Esetleg szívesen bevonzanád a szerelmet az életedbe? Próbáld ki az alábbi módszert!

Fogj egy vizes flakont, vagy poharat, és írd rá, hogy mire vágysz a leginkább. Ezek lehetnek szavak is (például szeretet, egészség, boldogság, stb.) vagy teljes mondatok. A mondatoknál figyelj arra, hogy jelen időben írd le őket, például: „odafigyelek az étkezésemre” vagy „megismerek egy hozzám illő férfit”.

Igyál minden nap ebből a flakonból/pohárból, és meglátod, a beprogramozott vízzel bevonzod az életedbe a pozitív lehetőségeket!

Önbizalom növelés tavaszra

4/4 Önbizalom növelés tavaszra

Jól jönne ezen kívül néhány önbizalom növelő módszer is, hogy magabiztosabb legyél a terveiddel kapcsolatban?

Jó ötlet, ha az interneten keresgélsz vidám idézeteket, és készítesz magadnak motiváló kártyákat.

De akár az 52 gyakorlat az önbizalom növelésére című könyvét is érdemes beszerezned, ebben ugyanis praktikus pszichológiai trükköket is találhatsz erre a célra.