A programozható víz spirituális ereje

Kerekes Vivien
Írta: ,
A programozható víz spirituális ereje

Hallottál már a „programozható víz” fogalmáról? Ha még számodra is ismeretlen ez a kifejezés, akkor érdemes egy kicsit közelebbről megismerkedned vele; ez az ezoterikus módszer ugyanis az egész életedet megváltoztathatja, és csak néhány percet vesz el az idődből.

Ahogy beköszöntött a tavasz, te is kedvet kaptál a megújuláshoz, és szívesen megváltoztatnál néhány dolgot az életedben? Nos, most duplán megerősítheted az elhatározásodat egy ezoterikus módszer segítségével.

A testünk 70%-a vízből áll, így nem csoda, hogy úton útfélen hangoztatják, milyen fontos eleget inni naponta.

De nem csak ezért érdemes gyakran fogyasztanod; úgy tartják ugyanis, hogy maga a víz információt tárol és szállít, így ha rossz hírt kapsz, vagy negatív gondolatokkal van tele a fejed, az a lelki- és egészségállapotodat is megváltoztatja.

Kísérletek a vízzel Kép forrása: fractalenlightenment.com

Ezt pedig egy kísérlettel a gyakorlatban is alátámasztották. Masaru Emoto egy japán író és kutató volt, aki úgy vélte, az emberi tudat kihatással van a víz molekuláris szerkezetére.

Ez lényegében azt jelenti, hogy az érzéseid, gondolataid átalakítják ezt, és ettől függően pozitív vagy negatív hatással van rád, amit megiszol.

A kutató úgy bizonyította az elméletet, hogy különböző stílusú zenéket játszott le, valamint az vizet tároló edényekre feliratot készített, végül pedig lefagyasztotta azokat. A jégkristályok alátámasztották a hatást: amit negatív gondolatok és dallamok öveztek, azokban eldeformálódott a kristály, míg a vidámabb zenénél gyönyörű alakzatok születtek. (Fontos, hogy ez a módszer a többi folyadékon nem működött, kizárólag a víz szerkezete változott meg Emoto kísérlete során.)

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba