A Mérleg jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Mérleg jegyében születtél!

A Mérleg horoszkóp és aszcendens egyaránt nagyon jó hatást gyakorolhat mindenkire, különösen azokra, akik inkább maguknak valóak, vagy nagyon hevesek. Te – tüzes aszcendensednek köszönhetően – utóbbiak táborát erősíted.

A Mérleg horoszkópod ugyanakkor remekül árnyékolja rossz tulajdonságaidat és nemességet, figyelmességet, a törődés képességét adja számodra.

Jóval kedvesebb vagy, mint egy átlagos Kos aszcendensű ember, és a nagylelkűség is sokkal inkább jellemző rád.

A diplomáciai képességed ugyancsak kiemelkedőbb, és mivel ez párosul a Kos kitartásával és tenni akarásával, minden problémádat megoldással zárhatod, minden tervedet siker koronázhatja.

 

Minden bizonnyal te vagy a férfiak álma, ugyanis két igazán nőies jegy találkozik benned. Egy személyben vagy a szenvedélyes hódító és az egyensúlyra, harmóniára törekvő, odaadó feleségjelölt.

Vonzó, magabiztos nő vagy, aki pontosan tudja mit (kit) akar, és hogyan szerezhetné meg.

Az életed jelentős része a párkapcsolataid és az érzelmeid körül forog, de nagyon jól bánsz úgy általában az emberekkel.

Ezt annak köszönheted, hogy a Bika aszcendensed markánsságát és határozottságát remekül ellensúlyozza a Mérleg horoszkópod szelídsége, figyelme.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!