A Merkúr hónapja, a szeptember - Lássuk mit hoz a te csillagjegyednek!

Írta: ,

Ez a hónap a Merkúr hónapja, ami minden csillagjegynek mást jelent. Ez azonban biztos, ha épp nagy változások előtt állsz, költözöl, munkahelyet választ vagy épp házasodni készülsz, akkor jó az időzítés, ne izgulj, minden rendben lesz. Lássuk egyesével, hogy mi vár rád a szeptember beköszöntével!

1/12 Oroszlán

Az elmúlt hónapok zűrös időszakait követően a csillagok szerint végre megnyugodhatsz. Nincs értelme tovább magadban tartogatni a titkaidat, főleg, ha ezek érzelmi jellegűek, hidd el, nagy kő fog leesni a válladról, ha végre kiadod magadból, ami benned van.

A hónap második felében az anyagi ügyekről átterelődik a fókusz a kapcsolataidra, amitől sokkal szabadabb és kreatívabb leszel akár a hobbik vagy a művészetek terén is.

Tipp: Lepd meg magad valami kényelmes otthoni bútorral vagy kiegészítővel, ami feledteti veled az előző zűrös hónapokat és kényeztet az egyre hűvösödő napokon és estéken.

Rák Kép forrása: photogrist.com

2/12 Rák

Az előző hónapok, illetve a hónap elején sújtó anyagi gondok végre elhalványulnak, ezzel együtt az önbizalmad viszont napról-napra nő. Ezen a hétvégén a csillagok állása alapján érdemes valami olyasmibe belevágni, amiről már régóta álmodozol, amit régóta tervezgetsz.

Lehet ez egy spontán hosszúhétvége egy olyan helyen, ahol még nem jártál, de akár az ismerkedés ideje is itt lehet számodra. A hónap vége felé fektess több hangsúlyt az otthonodra és arra, hogy újra visszatérj önmagadhoz, erre ugyanis a következő hónapokban nagy szükséged lesz.

Tipp: Lepd meg magad egy bájos táskával vagy pénztárcával, amiről mindig jussanak eszedbe azok a kalandok, amikre már régóta vágysz.

Ikrek Kép forrása: fashionandfashion.net

3/12 Ikrek

A szociális életeddel kapcsolatban eddig sem lehetett sok panasz, de a hónap elejétől kezdve ez úgy tűnik még egy löketet kapsz ehhez.

Ez a hónap arra is szuper lehetőséget biztosít, hogy jobban kiteljesedj a munkahelyeden és esetleg olyan célokhoz is bátorságot adjon, amikről eddig azt hitted, hogy nem vagy képes rá.

A hónap vége felé a munkád és a magánéleted terén is kellemes meglepetésekre számíthatsz, azaz légy pozitív és csak így tovább!

Tipp: Mivel ebben a hónapban extrán kreatív leszel, lehet, hogy érdemes lesz beszerezned néhány színes postitet vagy egy cuki jegyzetfüzetet, hogy legyen mire írni a világmegváltó ötleteidet!

Bika Kép forrása: fashionandfashion.net

4/12 Bika

A nosztalgikus és érzelmileg túlfűtött augusztus után most egy kicsit lesz időd visszatalálni önmagadhoz és kifújni magad. Ebben segítségedre lesznek a közeli barátaid, akik akkor is ott vannak, ha elsőre nem úgy tűnik, nyugi, rájuk mindig számíthatsz.

A Vénusz hatására a családi és baráti kötelékeid még erősebbé válnak, ami igazán jó hatással lesz rád. A hónap második felében szinte felforr a véred, ami sok-sok bulit, flörtöt és kalandot hozhat számodra.

Tipp: Szerezz be egy fotóalbumot vagy egy emlékdobozt, amiben az eddigi szuper élményeidet gyűjtheted, és amibe mindig belenézhetsz, amikor elkap egy-egy nosztalgikus pillanat.

Kos Kép forrása: photogrist.com

5/12 Kos

A szeptember számodra a kreativitás hónapja, azaz itt az ideje beindítani az eddig ötlefoszlányként bújkáló terveidet legyen szó munkáról vagy magénéletről. A hónap közepétől ehhez extra segítséget is kapsz, a képzelőerőd és a fogékonyságod számos újdonságra inspirál majd.

Ahhoz viszont, hogy ezeket a szuper ötleteket meg is valósítsd, nem árt egy kis életmódváltás, egy-egy rutin bevezetése a mindennapjaidba és persze ha kell, egy kis segítség is.

Tipp: Szerezz be magadnak egy új ceruzakészletet, mindig legyen nálad egy toll és egy füzet, így soha nem fogsz elfelejteni semmit és ha jön egy ötlet, rögtön papírra vetheted majd!

Halak Kép forrása: wwd.com

6/12 Halak

A hónap első két hetében valami láthatatlan erő tölt majd fel energiával, extra erőt ad és az eddigi gyengélkedésid után visszahoz a csúcsra, top formában leszel.

Ha úgy érezted, hogy elmúlt időszakban közel voltál a kiégéshez és testileg-lelkileg teljesen elfáradtál, akkor ne izgulj, ennek úgy tűnik, hogy vége, most újult erővel vághatsz bele mindenbe, amire eddig nem volt időd.

A hónap második fele arra is alkalmas lesz, hogy felfrissítsd és tiszta lappal újraindítsd majd közeli kapcsolataidat, minden problémát tisztázzatok és újjászülessetek.

Tipp: Ne csak a kapcsolataid, te is éledj újjá egy kis extra szépségkúrával. Lepd meg magad valami új kozmetikai termékkel vagy szolgáltatással, amire már régóta vágyódsz!

Vízöntő Kép forrása: photogrist.com

7/12 Vízöntő

A szeptember számodra a nagy fordulatok hónapja. Már az első hét után tisztább lesz a kép arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi kapcsolatod érdemes-e arra, hogy benne maradj vagy jobban tennéd, ha inkább új utakra indulnál.

A hónap közepe környékén figyelj oda jobban az anyagiakra, egy kis extra törődéssel ugyanis hosszútávon talán végre megvalósíthatod azokat a vágyaidat, amiket olyan régóta dédelgetsz magadban.

Figyelj arra, hogy okosan gazdálkodj a pénzzel, vigyázz a kapcsolataidra és nem utolsó sorban magadra is. A hónap vége felé fordíts egy kis extra energiát önmagadra és a saját fejlődésedre.

Tipp: Szerezz be egy csillogós pénztárcát vagy bankkárytatartót, ez ugyanis bevonzza majd az anyagiak és a munkahelyi események sikerét is.

 

Bak Kép forrása: photogrist.com

8/12 Bak

Számodra a teljes hónap a belső folyamatok kisimításáról, a lelki feltöltődésről és az önfejlesztésről szól majd.

Lehet ez egy hétvégi kirándulás, egy szuper könyv, ami izgalmas távlatokba repít majd vagy egy új téma, ami iránt elkezdesz érdeklődni.

Mindegy, hogy pontosan mi az, ami megnyugtat, ami visszavezet önmagadhoz és ami feltölt, a lényeg inkább az, hogy fejlődj benne és persze élvezd.

Tipp: Mindig jó kezdet egy lelki megújuláshoz és az önismerethez, ha a régi dolgaid, emlékeid, fotóid között kutakodsz és rendezkedsz, hiszen így új távlatok és eddig talán ismeretlen perspektívák is megnyílhatnak majd előtted.

Nyilas Kép forrása: fashionandfashion.net

9/12 Nyilas

Ha eddig úgy érezted, hogy az önmegvalósítás terén bizonytalan vagy a magánéletedben és a munkahelyeden is, akkor ne aggódj, most kapsz egy kis segítséget a csillagoktól.

Az agyad egyszerűen átkattan majd a hosszútávú tervezésre és szimplán csak tudni fogod majd, hogy mikor mit tegyél.

Ez egy olyasfajta magabiztosságot ad majd neked, ami az eddig cipelt érzelmi problémáidat is segíthet megoldani.

Tipp: Szerezz be magadnak egy tervező táblát vagy egy határidőnaplót, ahol a terveidet és az elfoglaltságaidat mindig számon tarthatod majd!

Skorpió Kép forrása: fashionandfashion.net

10/12 Skorpió

A szeptemberi telihold feltölt majd kreativitással és pozitív energiákkal, ami nem csak a szerelmi életedre, de a benned rejlő művészre is igazán jól hat majd. A hónap közepétől jó alkalmad nyílik arra, hogy felfrissítsd a kapcsolataidat és ahol kell, ott tiszta lappal indíts.

Ez alkalommal próbálj meg többet adni, mint amennyit kapsz, hátha egy jó folyamatot indítasz el ezzel. Ez sok energiát ölel fel ugyan, de hidd el, hosszútávon megéri majd!

Mivel az év vége nagy változásokat hozhat neked, ezért jobb, ha a szeptember második felét inkább feltöltődéssel és pihenéssel töltöd majd.

Tipp: Szerezz be néhány pozitív energiát bevonzó feng shui tárgyat az otthonodba és az irodádba, hátha még hamarabb megkapod majd azt, amire vágysz!

 

Mérleg Kép forrása: fashionandfashion.net

11/12 Mérleg

Ha az elmúlt időszakban úgy érezted, hogy zavar van az erővel a kapcsolataid terén, akkor nyugodj meg, ezt a Merkúr teljesen kisimítja majd. Mivel alapból is jobban szereted, ha a dolgok rendben vannak, ezért a béke hangulata igazán megnyugtat majd.

Bár a hónap eleje inkább a szociális életed fellendüléséről szól majd, szeptember utolsó két hetében inkább koncentrálj majd magadra és ha úgy érzed, hogy többet igényelnéd az egyedüllétet, akkor vonulj el egy kicsit.

Meditálj, sétálj egyet és kapcsolj ki, hiszen ettől szinte újjászületsz majd.

Tipp: Próbálj ki valami olyan mozgásformát, ami segít abban, hogy visszatalálj önmagadhoz!

Szűz Kép forrása: fashionandfashion.net

12/12 Szűz

A hónap elején teljes rózsaszín ködben úszkálsz majd, de ne izgulj, inkább csak élvezd minden pillanatát, hisz nem kell mindig racionálisan, tervek és határidők szerint élni!

Az első hét fáradalmai után szinte újjászületsz és olyan jól fogod magad érezni, mint még soha! Ezt az energiát jó célra használd fel, mivel pontosan tudod, hogy mit akarsz, ne félj ezt kimondani sem!

A hónap utolsó heteiben végre lesz időd egy kicsit önmagadra és saját magad kényeztetésére is, amire olyan régóta szinte egy perced sem volt.

Tipp: Szerezz be magadnak egy mini piperetáskát és egy zsebtükröt, amit mindig magadnál tarthatsz!