A Merkúr hónapja, a szeptember - Lássuk mit hoz a te csillagjegyednek!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ez a hónap a Merkúr hónapja, ami minden csillagjegynek mást jelent. Ez azonban biztos, ha épp nagy változások előtt állsz, költözöl, munkahelyet választ vagy épp házasodni készülsz, akkor jó az időzítés, ne izgulj, minden rendben lesz. Lássuk egyesével, hogy mi vár rád a szeptember beköszöntével!

Az elmúlt hónapok zűrös időszakait követően a csillagok szerint végre megnyugodhatsz. Nincs értelme tovább magadban tartogatni a titkaidat, főleg, ha ezek érzelmi jellegűek, hidd el, nagy kő fog leesni a válladról, ha végre kiadod magadból, ami benned van.

A hónap második felében az anyagi ügyekről átterelődik a fókusz a kapcsolataidra, amitől sokkal szabadabb és kreatívabb leszel akár a hobbik vagy a művészetek terén is.

Tipp: Lepd meg magad valami kényelmes otthoni bútorral vagy kiegészítővel, ami feledteti veled az előző zűrös hónapokat és kényeztet az egyre hűvösödő napokon és estéken.

Rák Kép forrása: photogrist.com

Az előző hónapok, illetve a hónap elején sújtó anyagi gondok végre elhalványulnak, ezzel együtt az önbizalmad viszont napról-napra nő. Ezen a hétvégén a csillagok állása alapján érdemes valami olyasmibe belevágni, amiről már régóta álmodozol, amit régóta tervezgetsz.

Lehet ez egy spontán hosszúhétvége egy olyan helyen, ahol még nem jártál, de akár az ismerkedés ideje is itt lehet számodra. A hónap vége felé fektess több hangsúlyt az otthonodra és arra, hogy újra visszatérj önmagadhoz, erre ugyanis a következő hónapokban nagy szükséged lesz.

Tipp: Lepd meg magad egy bájos táskával vagy pénztárcával, amiről mindig jussanak eszedbe azok a kalandok, amikre már régóta vágysz.