A legérzelmesebb zodiákusok - Ha romantikus alkat vagy, velük nem foghatsz mellé!

Írta: ,

Természetesen nem kizárólag a horoszkóp befolyásolja ki, mennyire érzelmes lélek, mennyire romantikus alkat. Mégis akadnak olyan csillagjegyek, akik az átlagosnál több hajlamot mutatnak arra, hogy bátran átadják magukat szentimentális oldaluknak. A te barátod vajon köztük van?

Rák Kép forrása: stylemepretty.com

1/4 Rák

A rákokra jellemző a magas fokú empátia, az érzelmesség és a finomság – még a férfiakra is. Egyértelműen családcentrikusak, imádják a gyerekeket. Örömmel és jó érzéssel hallgatnak a belső gondolataikra, intuícióikra, de hajlamosak rá, hogy kissé elbizonytalanodjanak döntéshelyzetben.

Ők maguk is hajlamosak a pátyolgatásra, de igénylik, hogy dédelgessék, szeretgessék őket. Kedvesek, odaadóak és gyengédek, ezek a jó tulajdonságaik nem csak úgy általában, hanem a hálószobában is érvényesülnek.

Nem azok a kifejezett macsók, ám figyelmességük bőségesen kárpótol minden nőt az ágyban. Nagyon utálják a vitákat és a nézeteltéréseket, egy rákkal igazán nehéz veszekedni.

Nem csak azért, mert konfliktuskerülő (ami egyébként előnyös tud lenni, ha te hajalmos vagy túlságosan szeszélyesen viselkedni), hanem mert higgadt, és nehéz kihozni a sodrából.

Mindig mérlegel: érdemes vajon vitatkozni? A válasz általában nem, és ő ennek fejében nem is így oldja meg a problémáit.

Mérleg Kép forrása: instagram.com

2/4 Mérleg

A mérlegek is messze földön híresek érzelmes, kedves személyiségükről. Ezt a kellemes kisugárzást annak köszönhetik, hogy mindig mindenben a harmóniára törekszenek, függetlenül attól, hogy a megjelenésükről, vagy éppen az érzelmeikről van szó.

Általában kapcsolatfüggők, de legalábbis kifejezetten rosszul tudják érezni magukat, ha nincsen partnerük. Szerintük szerelemmel és boldog párkapcsolattal teljes az élet, ezért mindent meg is tesznek azért, hogy partnerüket sokáig megtartsák.

A mérlegek már jóval könnyebben kötnek kompromisszumot, mint a rákok, pontosan azért, mert nekik lételemük az egyensúly, a harmónia.

Ők sem azok, akikkel könnyű lenne vitatkozni, hiszen a nyugodt eszmecserét sokkal többre becsülik – de egy felnőtt kapcsolatban a legtöbb esetben nincs is értelme komolyabban összekülönbözni egymással.

Mivel kompromisszum készek, nem nehéz őket meggyőzni, vagy éppen befolyásolni. Szeretik a szépet, az esztétikus dolgokat, és mindent, ami által rácsodálkozhatnak a világra. Igazán romantikus partnerek tudnak lenni!

Halak        Kép forrása: society19.com

3/4 Halak

A halak teljes mértékben érzelmi szinten mozognak, nagyon mélyen reagálnak minden emocionális változásra. Ez az egyik (ha nem az egyetlen) legérzelmesebb jeggyé teszi őket, ám ez nem minden esetben előny. Gyakorlatilag képtelenek csak az eszükre hallgatni, nem lehet őket kizárólag észérvekkel meggyőzni, mindig hatni kell a szívükre.

Igaz, ez párkapcsolatban nem éppen nehéz dolog, ők ugyanis mindig a szerelmet teszik első helyre, mindig csak ez után jöhet a többi dolog és teendő.

Nagyon empatikus, idealista és segítőkész jegy, azonban végtelenül hangulatember – pont a benne kavargó, megannyi érzelemnek köszönhetően.

Ezzel a tulajdonságával meglehetősen nehéz együtt élni, már csak azért is, mert a halak néhány órán belül képes megélni a poklok poklát és a mennyországot. Az mindenesetre biztos, hogy romantikus, érzelmes, odaadó jegy, aki könnyen elmerül az általa kreált mesevilágban. Főleg, ha szerelmes!

Bika Kép forrása: samlandreth.com

4/4 Bika

A bika érdekes jegy a felsorolásunkat illetően, mégis itt a helye. Ennek az az oka, hogy a bikák azt a stabilitást, megnyugvást és biztonságot nyújtják a kapcsolataikban, amire minden nő vágyik. Ha azt szeretnéd, hogy egy megszokott, tartós és biztos kapcsolatban élhess, akkor a bika jegyűek ideális választást jelentenek.

Ők kissé konzervatívak, szeretik, ha minden a maga megszokott tempójában, módjában halad. Az ismerkedés során különösen romantikusak tudnak lenni, ekkor odaadóbbak, figyelmesebbek az átlagosnál.

Konzervatív felfogásukból ered az is, hogy szeretik és követik a hagyományos szerepeket, tehát ha számodra a romantikát részben ez testesíti meg, nem is kell tovább keresned.

Azért – mint mindenkinek – a bikáknak is vannak problémásabb tulajdonságaik. Például görcsösen ragaszkodnak saját nézeteikhez, felfogásukhoz, nagyon nehezen (vagy inkább egyáltalán nem) fogadják el, hogy másnak is igaza lehet. Ez gyakran alaposan megnehezíti a bikával való együttélést és a harmonikus párkapcsolat fenntartását.