A Kos szerelmi kompatibilitása

Nagy Ágota
Írta: ,
A Kos szerelmi kompatibilitása
Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a domináns Kosok.

Kos és Kos szerelmi kompatibilitása     Gyenge   
Mindketten dominálni szeretnének. Szenvedélyes viszony alakul ki köztük, de egyik sem szeretné a kisebb szerepet játszani. A szexuális kapcsolatban a nő fog uralkodni. A Kos férfi nem fogja sokáig tűrni az alárendeltséget. Mindketten megpróbálnak vezetővé válni, ez viszont veszekedéseket fog előidézni. Csak akkor tud működni a kapcsolat, ha sikerül kompromisszumot kötniük, és eléggé szeretik egymást ahhoz, hogy mindketten kicsit alábbadják egojukat.

Kos és Bika szerelmi kompatibilitása
   Közepes  
Mindkettő nagyon érzéki személyiség, de a Kost bosszantja a Bika kiszámítottsága és fantáziatlan viselkedése. Ez szexuális életüket is megnehezítheti. A Kos olyan embert keres, aki mellett állandóan vidám maradhat. A visszafogott Bika viszont ritkán tesz bármit is magától, amivel felpezsdítheti a Kost. A Bika ügyes pénzkeresésben, a Kos viszont a pénz költésében. Hosszú távon ez megnehezíti az együttélést, de előbb-utóbb a Kos elkezdi értékelni a Bika kitartását és megbízhatóságát. Ha a Bika átengedi a Kosnak a vezető szerepet, kapcsolatuk nem fog hiányt szenvedni az érzéki élvezetekben. Kapcsolatuk általában rövidtávú.

Kos és Ikrek szerelmi kompatibilitása    Erős  
A köztük levő kapcsolat nagyon izgalmas, mert az Ikrek és a Kos is fáradhatatlan természetek, aktívak és a tudás keresésében vannak. A Kos uralkodási vágyát az Ikrek tetőzi leleményességével. Az Ikreknek nincs szexuális előítélete, de más módon keresi a teljesség érzését, mint a Kos. A Kos dinamizmusa és intelligenciája, az Ikrek sokoldalúsága és zsenialitása jól összeillik. A Kos valószínüleg a szexuális vezető lesz, míg az Ikrek a gyönyör meglepő és új változataival ismerteti meg a Kost. Házasságuk nagyon sikeres, soha nem fognak unatkozni egymás mellett.

Kos és Rák szerelmi kompatibilitása     Gyenge   
Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Mindkét jegy szülöttje erőteljes szexualitással bír. A problémát az okozza, hogy a szexuális vonzerejük elhalványul a túlságosan temperamentumos viselkedésük miatt. A Kos merész, de Rák viszont óvatos. A Rák szereti az otthont és a nyugalmat, a Kos nem szereti a kötöttségeket. A személyiség-különbségek miatt gyakran vitatkoznak apróságokon. A köztük levő különbségek összeférhetetlenné teszik őket. Az asztrológia viharos kapcsolatot jósol nekik, házasságuk ritkán jár sikerrel.

Kos és Oroszlán szerelmi kompatibilitása    Közepes  
Úgy a Kos, mint az Oroszlán agresszív temperamentumú. Mindkettejüknek nagy az egojuk és dominálni szeretnének. Az agresszív Kos nem szeret a második helyen lenni, a királyi Oroszlánnak pedig állandó csodálatra van szüksége. A kapcsolat csak akkor működhet, ha megtudják osztani egymás közt a rivaldafényt, és a Kos csodálni tudja az Oroszlánt. Mivel szexuálisan annyira hasonlítanak, a kapcsolat elején úgy tűnhet nagyon jól kijönnek egymással. Stabil és hosszú távú kapcsolat akkor tud kialakulni köztük, ha gyengédek és tapintatosak tudnak lenni egymással.

Kos és Szűz szerelmi kompatibilitása     Gyenge   
A Kos bátorsága lenyűgözi a félénk Szüzet - egy ideig. Azonban szexualitás tekintetében annyira eltérnek egymástól, hogy nagyon türelmesnek kell lenniük egymással a siker érdekében. A Kosok szenvedélyesek, impulzívak és közvetlenek. A Szűz szexualitása sokkal titokzatosabb és több időbe telik kibontakozása. A Kos tele van izgalmas tervekkel, új ötletekkel, ragaszkodik a "főnök" pozícióhoz. A Szűz kritikus és nyűgös, szereti ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné. A kapcsolatuk rengeteg erőfeszítést igényel, ezért gyakran nem tudnak kialakítani egymással életre szóló kapcsolatot.

Kos és Mérleg szerelmi kompatibilitása
   Erős  
A két ellentét közt erős kezdeti vonzerő van, kiegészítik egymást. Mindketten szeretik a szexuális örömöket. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, és ha nem a megfelelő partnert találta meg, elvesztheti minden eszményképét. Ha az eszményi Kossal nem tud kialakítani egy jól működő kapcsolatot, a Mérleg valószínüleg lejjebb adja igényeit és egy személyiségéhez közelebb álló személyt keres. A két csillagjegy szülöttei fizikailag jól összeillenek, és nagy eséllyel alakulhat ki tartós házasság köztük.

Kos és Skorpió szerelmi kompatibilitása    Közepes  
Mindkét jegy szülöttje nagy fizikai energiával rendelkezik. Szeretik a függetlenséget és a kötetlenséget. Fenomenális a köztük levő szenvedély, viszont hosszú távon instabil partnerség jellemző kapcsolatukra.

Kos és Nyilas szerelmi kompatibilitása    Erős  
A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. A Nyilas tökéletesen illik a temperamentumos Koshoz. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. A Kos optimizmusa és jó humora segíti leküzdeni a Nyilas érvelési kísérleteit. Kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a kölcsönös megértés a hálószobára is vonatkozik, kedvező légkör alakulhat ki köztük. Sikeres és ajánlott kapcsolat, amely a hálószobában teljesedik ki!

Kos és Bak szerelmi kompatibilitása     Gyenge   
Nem egy reményteljes kombináció. A Kos egy nyugtalan, tüzes, lendületes egyéniség, a Bak ezzel ellenben egy álszent ember, ráadásul mindketten uralkodni akarnak. A Bak egyszerű lélek, ami a Kost nyomasztja. A Kos által vállalt kockázatoktól a Bak meborzong. Heves veszekedések és sok személyes konfliktus vár kapcsolatukra. A Kosnak nem tetszik a Bak pesszimista félhomálya, a Bak pedig megpróbálja visszafogni a Kos lelkesedését. A Bak gyakran csak egyetlen pózban, adott időben szeret szeretkezni, a Kost ez kiábrándítja. Rövid kapcsolat vár rájuk.

Kos és Vízöntő    Közepes  
Az ő kapcsolatuk viharos és egy csomó új érzelmet hoz. A Kos lesz az uralkodó személy, míg a Vízöntő inkább passzív marad. Ha mindkét fél megpróbál tapintatosabb és megértőbb lenni, nagy szerelem válhat ebből a különleges kapcsolatból. A Kosnak kell tapintatosnak lennie, foglalkoznia kell a rendkívül érzelmes, álmodozó Vízöntővel. A hálószobában a Vízöntő kevésbé aktív szexuálisan, mint a domináns Kos. Gyakran a Kos önző szeretőként tekint a Vízöntőre. Ha sikerül összekovácsolódjanak, jó esély van a hosszú házasságra.

Kos és Halak    Közepes  
Általában a tüzet és vizet nem keverjük össze, mert semmi nem sül ki belőle - ebben az esetben viszont a két csillagjegy szülöttjei jól kiegészítik egymást. A Kos magabiztos és vidám, a Halak kissé félénk és érzelmes. A Kos szeret uralkodni, a Halak pedig szereti ha támaszkodhat valakire. A Kost izgatja a Halak viselkedése a hálószobában, ezért a Halak le tudja vetkőzni félénkségét. Szexuális téren érdekes és kellemes kapcsolat vár rájuk. A tartós házasság csak akkor alakulhat ki, ha sikerül a köztük levő különbségeket előnyükre kovácsolniuk.

A Kos szerelmi kompatibilitása
A Bika szerelmi kompatibilitása
A Ikrek szerelmi kompatibilitása
A Rák szerelmi kompatibilitása
A Oroszlán szerelmi kompatibilitása
A Szűz szerelmi kompatibilitása
A Mérleg szerelmi kompatibilitása
A Skorpió szerelmi kompatibilitása
A Nyilas szerelmi kompatibilitása
A Bak szerelmi kompatibilitása
A Vízöntő szerelmi kompatibilitása
A Halak szerelmi kompatibilitása
 

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)