A Rák jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Rák jegyében születtél!

Ha valamiben, akkor a szerelemben jellemző módon nagy szerencséd van, legalábbis gond nélkül tudsz válogatni a férfiak között.

Ezt nagyrészt annak köszönheted, hogy a Rák jegyed biztosítja a kapcsolataid mély érzelmeit, a Kos aszcendensed viszont jó adag szenvedélyességet, határozottságot és tettrekészséget ad számodra.

Nyílt, határozott, viszont nem túlságosan rámenős természeted van, ugyanis az aszcendensedet erősen árnyékolja a Rák visszafogottsága és kedvessége, így jó esélyed van egy harmonikus, boldog életre.

 

Nagyon szerencsés csillagzat alatt születtél, erős hatást gyakorol személyiségedre a Vénusz bolygó – innen már nem nehéz kitalálni, hogy a szerelemben éppúgy sokszor utolér szerencse, mint az élet egyéb területein.

Érzékeny, érzelmes lélek vagy, aki komolyan érdeklődik a különféle művészeti ágak iránt, és aki mindenben képes meglátni a szépet.

A Bika aszcendensed konokságát gyengíti a Rák zodiákusod, kedvesebbé, nyíltabbá teszi, viszont előbbitől kitartást és öntudatot, stabilitást kapsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!