A Kos jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A Kos jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Kép forrása: yafimik/depositphotos.com

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Kos jegyében születtél!

Amikor a zodiákusod megegyezik az aszcendenseddel, akkor számolhatsz azzal, hogy a jó és a rossz tulajdonságaid egyaránt felerősödnek.

Rád általában tökéletesen illenek a horoszkópok általános jellemzései és nem véletlenül: minden bizonnyal magadon hordozod a Kosok legfőbb vonásait.

Nagyon kitartó, makacs vagy, szenvedélyesen küzdesz a céljaidért és te magad is az vagy. Pozitív a hozzáállásod, temperamentumos a személyiséged és mindig bátran elébe mész a problémáknak.

Nehezen viseled a kritikát, ellenben te könnyen alkotsz véleményt mások felett. Tipikus vezető vagy, a párkapcsolatodban éppúgy, mint a munkádban, és nem igazán tűröd el, ha bármiben ellentmondanak neked.

 

Sziklaszilárd akaratod van, hiszen a személyiségedben ott lapul a Bika stabilitása, makacssága, amit a Kos horoszkópod további kitartással és önfejűséggel koronáz.

Nehezedre esik a hűség, mert mindenben a legjobb akarsz lenni, ezáltal egy kis önzésre is hajlamos vagy. Attól függően, melyik éned kerekedik felül rajtad, időnként vágysz a biztos családi kötelékre, máskor viszont jóval fontosabb számodra, hogy versenyezz másokkal.

Mindezek ellenére az aszcendensednek köszönhetően fokozottan figyelsz a szeretteidre, többet törődsz másokkal és igyekszel kevés sérülést okozni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv