A Halak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Halak jegyében születtél!

Az életedre alapvetően jellemző az ellentét, ugyanis a tűz jegyű Kos merőben más személyiséget takar, mint a vízjegyű Halak.

Állandóan két végpont feszül egymásnak az életedben: a tenni akaró, kitartó Kos és a háttérbe húzódó, érzelmes Halak.

Bár a te személyiségedet alapvetően ki kellene egyensúlyoznia ennek a párosnak, valójában nem igazán sikerül egyik szerepben sem kibontakoznod.

Ahhoz túlságosan is határozott vagy, hogy elmerülj a fantáziavilágban és teljesen átadd magadat a művészeteknek, ahhoz viszont nincs elég erőd, hogy átlagon felüli eredményeket érj el.

Ha azonban valamiben, akkor az érzelmi rálátásban kiemelkedőt tudsz nyújtani, nagyon jól érzed mások rezgéseit és könnyedén ki tudod számítani a várható lépéseiket.

 

Hajlamos vagy a mártír szerepre és az önfeláldozásra, ez számos formában megnyilvánulhat az életedben.

Alapvetően ellentétes végletekre épül a személyiséged, ugyanakkor, ami mindkét jegyben közös, az a lustaság.

Ha nem vigyázol, könnyen föléd kerekedhet a kényelem és úgy érezheted, nincs ráhatásod sem a jövődre, sem a tetteidre, és inkább átadod magadat a kényelemnek.

Ettől a Bika oldalad stabilitásra törekvő része rosszul érzi magát, de egyébként a Halak zodiákusod lubickol az örömben.

Fontosak számodra az eszmei értékek, sokat filozofálsz és nagyon közel állnak a szívedhez a különböző művészeti ágak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!