A Bika jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Bika jegyében születtél!

Sziklaszilárd akaratod van, hiszen a személyiségedben ott lapul a Bika stabilitása, makacssága, amit a Kos aszcendensed további kitartással és önfejűséggel koronáz.

Nehezedre esik a hűség, mert mindenben a legjobb akarsz lenni, ezáltal egy kis önzésre is hajlamos vagy.

Attól függően, melyik éned kerekedik felül rajtad, időnként vágysz a biztos családi kötelékre, máskor viszont jóval fontosabb számodra, hogy versenyezz másokkal.

Mindezek ellenére az aszcendensednek köszönhetően fokozottan figyelsz a szeretteidre, többet törődsz másokkal és igyekszel kevés sérülést okozni.

A Bika aszcendens felerősíti a Bika zodiákus jó és rossz tulajdonságait egyaránt – negatív élethelyzetekben értelemszerűen személyiséged árnyaltabb részei kerülnek felszínre.

Ezek közé tartozik a mértéktelenség, az élvezetek hajszolása, a túlevés, a konokság, a kompromisszumokra való képtelenség.

Szerencsére azonban számos jó dolog is jellemzi az egyéniségedet, hiszen nagyon szereted a családodat, a végsőkig kitartasz mellettük, lelki-anyagi stabilitásra törekszel és igyekszed maximálisan kihasználni az élet adta örömöket.

 

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv