6 spirituális jel, ami azt mutatja, hogy egy elhunyt szeretted próbál téged támogatni

Írta: ,

Akár hiszel a szellemek létezésében, akár nem, talán neked is volt már olyan érzésed, mikor valami azt sugallta, nem vagy egyedül. Ha elvesztettél valaha egy számodra fontos személyt, akkor óhatatlanul is hozzá fordulsz, mikor problémád van, és minden bizonnyal neki köszönöd meg, ha egy szerencsés fordulatban van részed. De vajon honnan tudhatod, hogy egy elhunyt szeretted tényleg támogat?

Vele álmodsz Kép forrása: unsplash

1/6 Vele álmodsz

Bátran vedd egyértelmű jelnek, ha egy elhunyt ismerősöddel, rokonoddal álmodsz!

Akkor is nyugodtan gondolj erre, ha konkrétan nem szerepelt az álmodban, de mégis azzal az érzéssel keltél, hogy találkoztál vele, vagy közvetíteni próbáld neked.

Az álmodás során sokkal öntudatlanabbak vagyunk, mint ébren, nem is csoda, hogy annyi misztikus, spirituális rutin fűződik ehhez a különleges állapothoz.

Ha valamilyen hétköznapi kapcsolódási pontot keresel, akkor az álmok kiváló lehetőségeket kínálnak, és ezt tudják elhunyt szeretteid is – pontosan ezért próbálnak veled ily módon kapcsolatba lépni!

Hirtelen megváltozik a hőmérséklet Kép forrása: unsplash

2/6 Hirtelen megváltozik a hőmérséklet

Teljesen egyértelmű, hogy a kellemes meleg minket is örömmel, szeretettel áraszt el, akárcsak a fény.

Ennek ellenére nem csupán az utalhat egy elhunyt szeretted jelenlétére, ha hirtelen meleget érzel egy adott helyiségben, vagy akár a szabadban, miközben ezt egyébként semmi sem indokolja.

A hideg éppúgy lehet figyelmeztető jel, a hidegrázás pedig kifejezetten.

Mivel a szellemek sokszor csak ilyen apró jelekkel tudnak kommunikálni, üzenni, minden lehetőséget megragadnak, ha figyelmeztetni, vagy éppen bátorítani szeretnének.

Megmagyarázhatatlan jó érzés Kép forrása: unsplash

3/6 Megmagyarázhatatlan jó érzés

Csak ülsz, nem történik veled semmi különleges, és mégis elönt valami csodálatosan jó érzés?

Bámulsz ki a fejedből, ámulsz egy apróságon, és valamiért egy megmagyarázhatatlanul pozitív érzés kerít a hatalmába?

Ez nem csak arra utalhat, hogy végre teljesen megéled a pillanatot, pontosan úgy tekintesz a világra, ahogy mindig kellene, hanem arra is, hogy egy elhunyt családtagod, ismerősöd is jelen van.

Mivel fizikálisan már nem tud megölelni, simogatja a lelkedet, rámutat az élet igazán apró, de mégis csodás dolgaira.

Élvezd ki minden másodpercét!

Az állatok és a gyerekek figyelmeztetnek Kép forrása: unsplash

4/6 Az állatok és a gyerekek figyelmeztetnek

Az állatok és a gyerekek is érzik a szellemek jelenlétét, ezért megváltozik a viselkedésük, ha megjelennek.

A kutyák sokszor nyugtalanok, idegesek lesznek, látszólag a vakvilágba ugatnak – vagy éppen ellenkezőleg, örülnek, és úgy tesznek, mintha valakivel játszanának.

A gyerekek nem ritkán meg is nevezik azt, akit látnak, de a felnőttek nagyon sokszor csak legyintenek ezekre mondván, hogy képzelődnek.

Nem állítjuk, hogy ez utóbbi sem lehet igaz, de ha te is a spirituális megközelítést részesíted előnyben, az ilyen esetekben nyugodtan legyél hálás: a szeretteid a túlvilágról is kísérnek és büszkék rád.

Megbolondulnak a kütyük Kép forrása: unsplash

5/6 Megbolondulnak a kütyük

Az elektromos berendezések is érzékelhetik ezeket a földöntúli energiákat, és könnyen meghibásodhatnak.

Ez már nem annyira kedves, mint inkább rossz dolog, ezért nem is annyira jellemző a gondoskodó szellemekre.

Az persze előfordul, hogy villog a lámpa, elmegy az áram, vagy éppen hiba nélkül és érdekes dolgokat produkál a mikró, de ha szinte minden tönkremegy, akkor komoly változtatásokat kell bevezetned az életedben.

Ez gyakran költözést jelent, amivel párhuzamosan a rossz energiák is elpártolnak mellőled.

 

Ismétlődő jelek Kép forrása: unsplash

6/6 Ismétlődő jelek

Gyakran az ismétlődések figyelmeztetnek arra, hogy bátran számíthatsz elhunyt szeretteid segítségére, támogatására.

Ilyen ismétlődés lehet egy azonos számsor, ami állandóan felbukkan az életedben: ott virít a kijelzőkön, a szórólapokon, vagy éppen az órádra nézel rendszeresen ugyanabban az időszakban.

Ismétlődő jel lehet az is, ha folyton akkor jelenik meg egy pillangó, mikor az egyik elhunyt szerettedre gondolsz, vagy rendszeresen ilyen helyzetben bukkansz rá egy négylevelű lóherére.

Megannyi ilyen jel lehet az életedben, de ami biztos, hogy ezek specifikusak és csak rád jellemzőek, továbbá sűrűn ismétlődnek.