6 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenkinek vannak különleges képességei, még akkor is, ha ezek elsőre talán nem olyan szembetűnőek. Például vannak, akik erős kapcsolatban állnak a spiritualitással, és léteznek olyanok is, akik szuper megérzéseikkel képesek mindig jó döntéseket hozni. Aztán ott vannak a spirituális gyógyítók, akik észrevétlenül meg tudják gyógyítani mások lelki problémáit, és segítenek az embereken. Ha az alábbi jelekben magadra ismersz, biztos, hogy te is közéjük tartozol!

Az empaták jellemzője, hogy egyetlen perc alatt képesek mások érzéseire hangolódni, és pontosan meg tudják mondani, mire gondol a beszélgetőpartnerük.

Ez viszont nagyon fárasztóvá válik, hiszen a negatív érzéseket is sokkal erősebben érzik át, így a depresszió is gyakori körükben.

Cserébe viszont olyan megértés és együttérzés lakozik bennük, aminek köszönhetően már egyetlen beszélgetés után is megkönnyebbülnek lelkileg az emberek a társaságukban.

Aki empata, nagyon sok esetben spirituális gyógyító is.

Amikor egy spirituális gyógyító beleszorul a mókuskerékbe, és az élete az állandó rohanásról, stresszről és munkáról szól, nem tud szabadulni a gondolattól, hogy ennél fontosabb célokkal kellene foglalkoznia.

Persze tudja, hogy fontos pénzt keresni, hiszen enélkül nem lehet boldogulni a világban, de mégis úgy gondolja, hogy a számlák fizetése helyett jobb dolgokra is lehetne fordítani mindezt.

Ő mindig másokon akar segíteni, ezért a szabadidejében jellemző, hogy állatmenhelyen vagy más helyeken végez önkéntes munkákat, és gyakran vesz ételt a hajléktalanoknak is.