6 csillagjegy, aki nagyon nehezen lép ki egy boldogtalan kapcsolatból

Szirák Viki
Írta: ,

Vannak emberek, akik nagyon nehezen lépnek ki egy kapcsolatból, annak ellenére, hogy már nem boldogok. Túl sokáig ragaszkodnak a párjukhoz, átnéznek a hibáik felett, és még a barátok tanácsait sem tudják megfogadni. Ha ismersz ilyen személyt, valószínűleg az alábbi csillagjegyek egyikébe tartozik: ők lépnek ki ugyanis a legnehezebben a párkapcsolatukból.

Halak Kép forrása: unsplash

Hatalmas szíved van, ebből kifolyólag pedig hajlamos vagy idealizálni a párodat. Mindig csak a jó tulajdonságait veszed észre, és csak a jóra tudsz visszaemlékezni: a hibákra, piros jelzésekre már annál ritkábban figyelsz.

Noha jó dolog, hogy elkötelezett vagy a kapcsolatod iránt, és szeretnéd inkább megoldani a problémákat, mintsem új szerelem után nézni, de van egy pont, amikor már nem érdemes erre pazarolnod az energiádat.

Ha a férfi, akivel együtt vagy, sokszor megbánt téged, nem foglalkozik az érzéseiddel, és sosem alkalmazkodik hozzád, nem szabad megvédened mások előtt! 

Bármennyire is nehéz, egy ilyen helyzetben nem a szívedre, hanem az eszedre kell hallgatnod. Ez az, ami neked nem az erősséged.

Rák Kép forrása: unsplash

Amikor szerelmes vagy, teljes szívedből, őszintén szereted a másikat, a rózsaszín köddel és a pillangókkal együtt. Egy kapcsolat kezdetén tele vagy nagy reményekkel, és hiszed, hogy a párod lesz a Nagy Ő, ezért már a közös jövőről, gyerekekről álmodozol alig néhány hét után.

Ez az oka annak, hogy érzelmileg már nagyon hamar invesztálsz a kapcsolatba, és elhiszed, hogy a másik egyszerűen tökéletes hozzád - még akkor is, ha mindenki látja, hogy nem az.

Nehezen ismered be, hogy a párod nem passzol hozzád, és nem elég jó neked, mert imádsz szerelmesnek lenni, és az egyedüllétet nehezen viseled. Sokszor csak azután lépsz ki egy rossz kapcsolatból, hogy megismersz valakit, aki végre érezteti veled, mit jelent valóban értékelve lenni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba