5+1 gyógyító kristály és kő - Ezekre a problémákra alkalmazzák

Bodnár Alexa
Írta: ,

A csodaszép, színes kristályokból páratlan ékszerek készülnek, és a legtöbbünknek megvan a kedvence is közülük, akár a színe alapján, akár amiatt, hogy mely kő tartozik a csillagjegyünkhöz. A szépségükön túl ezek a kövek azért is fontosak, mert gyógyító tulajdonságokat is társítanak hozzájuk. Összegyűjtöttünk 6 olyan követ, amelyet érdemes lehet használnod!

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, az egyik leghatékonyabb gyógyító kristály. Szinte bármilyen test és lelki panasz gyógyításában segít ez a víztiszta kő.

Főként az agy funkciókat és az immunrendszert erősíti, így javítja a memóriát, használható vizsgára való felkészülés során, sejtregeneráló, így bármilyen betegség is támad meg, segíthet rajtad.

Méregtelenít és serkenti az anyagcserét is, és ha egészséges vagy, akkor is érdemes beszerezned egyet, mert segít, hogy ezt az állapotot sokáig fenntarthasd.

Lapis lazuli néven is ismert ez az ásvány, amely csodaszép kék színéről ismerhető fel, amelybe gyakran keverednek aranyos minták.

Spirituális értelemben a lazúrkőről úgy tartják, hogy segít megnyitni a harmadik szem csakrát, és erősíti az intuíciót.

A látást és a hallást is javítja, a torkot érintő fizikai problémákat is gyógyítja és segíti az igazmondást.

A különböző mirigyeket érintő problémák, magas vérnyomás, láz és gyomorproblémák gyógyítója is. A hegyikristályhoz hasonlóan méregtelenít és segíti a sejtregenerálódást is.