5 spirituális visszacsatolás, ami arra utal, hogy nagyon rossz úton haladsz

Írta: ,

Ha spirituális beállítottságú vagy, akkor minden bizonnyal az összes vélt, vagy valós jelben üzenetet sejtesz. Ezzel szemben lehet, hogy annyira két lábbal állsz a földön, hogy akkor sem veszed észre a visszacsatolásokat, ha azok szó szerint szembejönnek veled. De milyen jelek figyelmeztethetnek arra, hogy spirituális értelemben nagyon rossz úton haladsz?

Egyszerűen semmi sem jön össze Kép forrása: unsplash

1/5 Egyszerűen semmi sem jön össze

Kitűztél magadnak egy célt, de egyszerűen sehogy sem tudsz előrejutni? Úgy érzed, mintha minden összeesküdött volna ellened? Lemaradsz, elkésel, másnak adják?

Ezeket a kellemetlen és fájó visszautasításokat felfoghatod úgy is, hogy az univerzum éppen megpróbálja megakadályozni, hogy letérj a helyes útról.

Erre jó esély van, ha az egész projekthez társul egyfajta kellemetlen érzés benned, ami nagyon nyomasztó és aggasztó, de egyszerűen nem tudod hova tenni.

Csak ott van, zavar, és bár nincs rá magyarázat, mégis kétségeket kelt benned.

Valódi pechsorozatban van részed Kép forrása: unsplash

2/5 Valódi pechsorozatban van részed

Tulajdonképpen ez is összekapcsolódik az előző ponttal, de jóval feltűnőbb.

Annyira sok balszerencsében van részed, hogy már eljutsz arra a pontra, mikor egyszerűen kineveted magadat.

Úgy érzed, egy rossz vígjáték főszereplője vagy, mert nem létezik, hogy ennyire sok peches jelenetben kelljen részt venned.

Nos, ez pontosan azért van, hogy megállj, körbenézz, és próbáld kitalálni, mi vár rád, ha így folytatod.

Sokan annyira makacsak, hogy a végletekig elmennek, ami bizonyos esetekben jó, de ha ez a pechsorozat kifejezetten groteszk érzéseket kelt benned, akkor alighanem ideje feladni a próbálkozást.

Fizikálisan is rosszul leszel Kép forrása: unsplash

3/5 Fizikálisan is rosszul leszel

Az sem szerencsés, ha lelkileg, szellemileg vagy fáradt és megviselt, de ha korábban nem vetted észre az intő jeleket, akkor jönnek a figyelmeztető betegségek.

Ezek a kezdetekben fejfájással, hányingerrel járnak, a későbbiek során azonban súlyosbodhatnak is.

Bizonyított tény, hogy a stressz negatív hatásokat gyakorol az egészségünkre, ezen a vonalon elindulva pedig nem kérdés, hogy a ki nem mondott, de legbelül forrongó érzelmek és gondolatok is változásokat indítanak el. Súlyosabb esetben akár kórházi ellátásra is szorulhatsz, de az is lehet, hogy pont keresztezi az utadat egy olyan betegség, amit most fedeztek fel.

Ez minden esetben egy figyelmeztetés, és arra hívja fel a figyelmedet, hogy változtatnod kell, és ki kell derítened, mi okozza a valós problémáidat.

 

Nem várt fordulatot tapasztalsz Kép forrása: unsplash

4/5 Nem várt fordulatot tapasztalsz

Szintén gondolhatsz spirituális visszacsatolásra akkor, ha egy nem várt fordulatot tapasztalsz az életedben, miközben valamin éppen gőzerővel ügyködsz.

Ez nem feltétlenül rossz dolog, mert lehet akár gyermekáldás, vagy egy új munkalehetőség is, de az biztos, hogy keresztülhúzza a terveidet, számításaidat.

Akárcsak a problémák, betegségek, úgy az ilyen fordulatok is arra hívatottak, hogy egyrészt visszakozz, másrészt kezdd el nagyobb egységben, lehetőségekhez mérten kívülről szemlélni a terveidet, elért eredményeidet és azt, hogy mivel jár, ha ezen az úton haladsz tovább.

Jó érzés a visszavonuló Kép forrása: unsplash

5/5 Jó érzés a visszavonuló

Teljesen egyértelmű jel, hogy megnyugszol, amint változtatni kezdesz.

A korábbi idegesség, megmagyarázhatatlan feszültség azonnal csökken, ha pedig éppen az ellentétes irányban teszel lépéseket, változtatásokat, a lelki és testi tüneteid is enyhülnek.

Persze azt csak kis eséllyel fogod megtudni, mit kerültél el azzal, hogy hallgattál az intő jelekre, idővel valószínűleg kiderül, miért történtek az akkor rossznak tűnő dolgok.

Sok embernek jóra fordul az élete akkor, ha hallgat a visszacsatolásokra. Jó példa erre, ha a betegség felbukkanásakor nem kizárólag a tüneteket kezded el kezelni, hanem keresed a kiváltó okokat, amiknek a megszüntetésével valószínűleg ismét rendbe jössz.