5 spirituális visszacsatolás, ami arra utal, hogy nagyon rossz úton haladsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha spirituális beállítottságú vagy, akkor minden bizonnyal az összes vélt, vagy valós jelben üzenetet sejtesz. Ezzel szemben lehet, hogy annyira két lábbal állsz a földön, hogy akkor sem veszed észre a visszacsatolásokat, ha azok szó szerint szembejönnek veled. De milyen jelek figyelmeztethetnek arra, hogy spirituális értelemben nagyon rossz úton haladsz?

Egyszerűen semmi sem jön össze Kép forrása: unsplash

Kitűztél magadnak egy célt, de egyszerűen sehogy sem tudsz előrejutni? Úgy érzed, mintha minden összeesküdött volna ellened? Lemaradsz, elkésel, másnak adják?

Ezeket a kellemetlen és fájó visszautasításokat felfoghatod úgy is, hogy az univerzum éppen megpróbálja megakadályozni, hogy letérj a helyes útról.

Erre jó esély van, ha az egész projekthez társul egyfajta kellemetlen érzés benned, ami nagyon nyomasztó és aggasztó, de egyszerűen nem tudod hova tenni.

Csak ott van, zavar, és bár nincs rá magyarázat, mégis kétségeket kelt benned.

Valódi pechsorozatban van részed Kép forrása: unsplash

Tulajdonképpen ez is összekapcsolódik az előző ponttal, de jóval feltűnőbb.

Annyira sok balszerencsében van részed, hogy már eljutsz arra a pontra, mikor egyszerűen kineveted magadat.

Úgy érzed, egy rossz vígjáték főszereplője vagy, mert nem létezik, hogy ennyire sok peches jelenetben kelljen részt venned.

Nos, ez pontosan azért van, hogy megállj, körbenézz, és próbáld kitalálni, mi vár rád, ha így folytatod.

Sokan annyira makacsak, hogy a végletekig elmennek, ami bizonyos esetekben jó, de ha ez a pechsorozat kifejezetten groteszk érzéseket kelt benned, akkor alighanem ideje feladni a próbálkozást.