5 jövendölési módszer vízből, ami neked is működik

Sütő Gyöngyi
Írta: ,

A víz a tudatalattinkat szimbolizálja: amikor belenézünk, a lelkünk legmélyén morajló érzések és gondolatok törhetnek belőle a felszínre. Természetes vizek közelében, de akár egy pohár víz mellett ülve is üzeneteket kaphatsz arra vonatkozóan, ami a fantáziádat a leginkább foglalkoztatja.

Automatikus írás

Papíron vagy víz fölött végezhető technika. Relaxált állapotban más tudati tartományokból érkező üzeneteket írhatsz.

Lazítsd el minden izmodat, lélegezz lassan és egyenletesen. Hagyd, hogy egy láthatatlan kéz irányítsa a kezedet. Sok könyv keletkezett már így.

Ha kipróbálod ezt a módszert, magad is megtapasztalhatod, hogy meglepő üzenetek kerülhetnek ilyenkor papírra.

Amikor relaxációs helyzetbe kerülsz, és átjár a derűs, várakozó nyugalom érzése, majd elindul a kezed, maradj ebben az állapotban, amíg a kezed meg nem áll.

Az automatikus írás készségét gyakorlással fejlesztheted. Eleinte talán csak firkák, körök lesznek a papíron. A kéz gyakran bámulatos sebességgel írja le a szavakat anélkül, hogy erre a tulajdonosától tudatos parancsot kapna.

Ezt az eljárást úgy kapcsolhatod össze a vízzel, hogy egy poharat háromnegyedig töltesz, és az íróeszközödet fölé tartod.

Jóslás vízből

Vegyél elő egy üvegpoharat. A pohár felülete legyen sima, ne látsszon rajta se minta, se vésés.

Tölts bele vizet körülbelül háromnegyedig, majd tedd magad elé egy biztonságos felületre, hogy egyenesen álljon. Úgy helyezkedj el, hogy kényelmesen ráláss a víz felszínére, de ne a felszínt nézd, hanem a vízbe tekints.

A testtartásod és a tekinteted továbbra is legyen laza. Figyeld, mi történik. Az első néhány próbálkozásnál még előfordulhat, hogy nem látsz semmit. Némi gyakorlás után meg fogod tanulni ezt a jövendölési módot.

Lehet, hogy már az első alkalommal lesz látomásod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy néhány pillanattal a látomás előtt opálossá, zavarossá válik a víz, vagy a víz változatlan marad, de mély belső nyugalmat fogsz érezni.

Ezután a pohár eltűnik, és a helyén megjelenik egy kép, amely megadja a kérdésedre a választ a jelent vagy a jövőt illetően.