5 jel, ami arra utal, hogy messze nem ez az első életed

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokan úgy vélik, feltétlenül léteznie kell másik életnek, hiszen annyira összetett az emberi lélek. Mások úgy gondolják, a halál után nincs semmi. Bármi is legyen az igazság, a hétköznapokban is találhatsz olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy létezik élet a halál után. Feltéve, hogy hiszel bennük!

Akik sokat éltek, tapasztaltak, az egyik legfontosabb dolognak a békét és a harmóniát tekintik. Ha te is közéjük tartozol, alapvetőnek tartod, hogy nyugodt, stresszmentes életed legyen, de legalábbis minden esetben erre törekszel.

Megpróbálod meglátni az élet jó dolgait, azt az elvet vallod, hogy mindenből kihozod, amit lehet – a többin pedig minek görcsölj. Szívesen segítesz másokon, éppúgy fordulhat hozzád a szomszédod, mint egy segélyszervezet.

Valószínűleg önkénteskedsz is, de ha nem, akkor közel áll a szívedhez a gondoldat. És, ha nem ebben az életben, a következőben minden bizonnyal ezt a következő lépést is megvalósítod majd.

 

Sokkal szívesebben vagy a szabadban, mint a lakásban, bár imádod az otthonod nyugalmát. Egyáltalán nem áll tőled távol semmi, ami kapcsolódik a természethez.

Legyen szó egy állatos dokumentumfilmről, kertészkedésről, vagy éppen kirándulásról, te mindent szeretsz, ami valamilyen formában a világ megismeréséhez tartozik.

Jellemző rád az is, hogy az apróságokban megleled az örömet, mi több, azokban sokkal könnyebben meglátod a szépet, mint az igazán nagy dolgokban.

Ez éppúgy ráillik az ajándékozási szokásaidra, mint a párkapcsolatodra. Téged tökéletesen boldoggá tesz az is, ha otthon, édes kettesben ücsörögtök, egyáltalán nem lételemed egy méregdrága nyaralás (ami persze nem jelenti azt, hogy nem élveznéd).