5 csillagjegy, aki a legjobban hisz a boldog, örök házasságban

Szőke Angéla
Írta: ,
5 csillagjegy, aki a legjobban hisz a boldog, örök házasságban

Kép forrása: unsplash

A boldog frigy sok faktortól függ, és ha az asztrológiát nézzük, bizonyos csillagjegyek nagyobb számban élnek tartós házasságban, mint mások. Ez nagyban függ attól, hogy az adott jegynek mi az eleme.

Például a Föld jegyek (Bika, Szűz, Bak) és a Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) könnyebben veszik a hűséggel és kötöttségekkel járó hosszú távú kapcsolatokat, erős érzelmi kapcsolódásuk és lelki stabilitásuk miatt. A spektrum másik oldalán helyezkednek el a Levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a Tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) akik hajlamosak a rövidebb, lazább párkapcsolatokat kialakítani.

Persze kivételek és ellenpéldák mindig akadnak, hiszen két megfelelő ember találkozása zodiákusától függetlenül is lehet nagyon szerencsés és hosszútávú, ám mégis létezik néhány olyan csillagjegy, amelyik különösen hisz a boldog házasságban.

Bika Kép forrása: unsplash

A Bika bolygója a Vénusz, ami nem más, mint a szerelem istennője, így nem csoda, ha fontos számára a szerelem és a házasság eszméje.

Még a Föld-jegyeken belül is a Bika hisz a legjobban boldog házasságban és minden kapcsolatához úgy áll hozzá, hogy örökké fog tartani.

Fontos számukra a biztonság és a stabilitás, ezért inkább jól megfontoljak, mielőtt kitárnák a szívüket valakinek, azonban ha ezt megteszik, akkor örökre a másikkal szándékoznak maradni.

Nem félnek attól, hogy dolgozni kell a kapcsolaton, ők minden alkalommal hosszú távra rendezkednek be.

 

Rák Kép forrása: unsplash

A Rák uralkodó bolygója a Hold, aminek következtében kedves, gyengéd személyiség, aki mély érzelmi kapcsolatot ápol családtagjaival és barátaival.

Ő arról álmodnak, hogy partnerükkel meleg otthont teremtenek maguknak és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Mindennél fontosabb számukra, hogy párjuk érezze, hogy szeretve van és törődnek vele.

Ha a Rák érzelmileg biztonságban érzi magát, nem fogja elhagyni szerelmét.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv