4 jóslási módszer arra az esetre, ha elakadtál az életedben

Írta: ,

Néha mindannyiran érezzük elveszettnek, kétségbeesettnek magunkat és szeretnénk minden kérdésünkre választ kapni. Ezek a válaszok persze ott lapulnak benned, de valahogy mégsem hiszed el, hogy mindenféle segédeszköz nélkül hozzájuk férhetnél. Ha éppen misztikus kedvedben vagy, akkor vesd alá magad ezeknek a jóslatoknak.

1/5 Kezdjük a legegyszerűbbel!

A pénzfeldobás egy szuper módszer arra az eshetőségre, ha eldöntendő kérdésed van a jövőddel kapcsolatban.

Normális, ha bizonytalan vagy és persze szeretnél választ kapni valamilyen felsőbb hatalomtól.

Az az érdekes ebben a technikában, hogy, ha megfigyeled magad, már a feldobás pillanatában tudod, hogy az érme melyik oldalát szeretnéd látni a landoláskor, de ezt még elnyomod a tudatalattidban.

Nem baj, mert ezzel a módszerrel felszínre törhetnek titkos vágyaid. És azt tapasztaltad már, hogy addig dobálod a pénzérmét, ameddig a számodra szimpatikusabb oldal nem jön ki?

2/5 Kérj jeleket!

Ha hiszel az őrangyalokban, akkor kérheted a segítségüket is. Itt csupán észre kell venned a jeleket.

Bár a „csupán” szó itt nem túlzottan helytálló, mert ezt olykor nagyon nehezen tudjuk észrevenni.

Tehát, ha van egy problémád, amiben tanácstalan vagy és úgy gondolod, hogy a szeretteid segítsége is hasztalan, akkor kérd az angyalok, univerzum, sors (igaziból bárhogy nevezheted) segítségét, hogy megtaláld a válaszodat.

Kérd, hogy juttassák el hozzád az üzenetet számodra érthető formában.

Mondjuk, ha szereted a zenét és gyakran hallgatsz rádiót, akkor lehet, hogy ott fog elhangozni egy olyan dalszöveg, ami majd segítségedre lesz.

Elő a kártyákkal! Kép forrása: hugedomains.com

3/5 Elő a kártyákkal!

Talán ez a legismertebb jóslási forma és nem kell hetente jósnőhöz járnod ahhoz, hogy válaszokat kapjál, főleg akkor, ha erre nem is vagy túlságosan nyitott.

Vannak, akiknek ez már túl sok és nem tudnak azonosulni vele, de egyet megállapíthatunk. Ezek a kártyalapok nem feltétlen a jövőt mutatják, hanem segítenek neked az útkeresésed során.

Tehát ne vegyél jóskártyát, ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor találod meg a nagy Ő-t, mikor lesz az esküvőd, hol fogsz élni és hány unokád lesz, mert ezt talán nem is kell tudnod.

Viszont érdemes beszerezned, ha kíváncsi vagy az okokra, vagyis, hogy jelenleg miért vagy ebben a helyzetben és mi a dolgaid belső mozgatórugója.

Húzásnál pedig gondolj arra, hogy nem véletlen húztad ki azt a lapot.

A Tarot nagyon jól a problémák mélyére ás és segít jobban megismerni önmagad, szóval akár hasznos társad tud lenni a mindennapokban is.

Merre tovább? Kép forrása: aislesociety.com

4/5 Merre tovább?

Hányszor tesszük fel magunknak ezt a kérdést, ugye?! De nem hiába, mert ez legtöbbször csak változásra ösztökél minket, amitől pedig fejlődünk.

Viszont az tény, hogy jelenleg valamiért ott vagy, ahol a part szakad és ezt muszáj megoldanod. Válaszutak esetén pedig ez jó módszernek bizonyulhat.

Először is, gyújts meg egy fehér gyertyát, tegyél be egy meditációs zenét és próbáld meg kikapcsolni az agyadat. Vegyél elő papírt és tollat, majd kezd el szépen leírni a lehetséges végkimeneteleket.

Például: „Felmondok a munkahelyemen és végre elkezdek az igazi hivatásomnak élni”, vagy „Maradok a jelenlegi munkahelyemen és elérem, hogy szeressek oda bejárni”.

A lista hossza csak rajtad múlik, de írj le minden lehetséges utat, ami megfordult a fejedben.

Hajtsd őket össze és dobd bele egy tálba. Sejthető, hogy majd ebből kell húznod egyet, de itt minden azon múlik, hogy mire gondolsz húzás közben.

Tehát hunyd le a szemed és gondolj erősen a kérdésedre, majd mindenféle elvárás nélkül húzz egy lapot. Most megtudhatod a következő lépésedet.

5/5 Lelkifröccs

Fontos, hogy tudd, amit már az elején is tisztáztunk. Minden kérdésed esetében a válasz már most is ott van benned.

Ezek a technikák segíthetnek abban, hogy jobban felszínre kerüljön a tudatalattid, de inkább magadat figyeld a jóslás ideje alatt.

Mit érzel, merre húz a szíved? Mert, ha hiszed, ha nem, mindig valamerre jobban húz és neked fel kell ismerned, hogy vajon merre.