4 jel, hogy a vonzás törvénye a te életedben is jelen van

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A vonzás törvénye tulajdonképpen azt jelenti, hogy a gondolatodnak teremtő ereje van: amire gondolsz, az energiával bír, és hatással van rád, az életedre. Ha a rossz dolgokra koncentrálsz, akkor rossz dolgok történnek majd veled, de ha jókra, akkor azokat vonzod be. De honnan tudhatod, hogy ez a jelenség a te életedben is működik?

Ez a megállapítás meglehetősen kézenfekvő, ám mégis az elsődleges jele annak, hogy nálad is működik a vonzás törvénye. Bár határ a csillagos ég, a rendszer működésére utal, ha tényleg azt érezheted, hogy mindened megvan és elégedett lehetsz.

Nyilván vannak dolgok, amiken lehetne javítani, vagy amiken még változtathatnál, de a lényeg, hogy tökéletesen elégedett vagy azzal, amid van.

Ezzel a gondolatmenettel szorosan együtt jár a hála, ami szintén egy nagyon pozitív érzés – márpedig a pozitív gondolkodás vonzza magával a további jó dolgokat. Te csak azt veszed észre, hogy sorra történnek veled a szerencsés fordulatok, ha pedig valami mégis rosszul sül el, azonnal azt keresed, mit tanulhatnál belőle, és mire figyelmeztet.

Bár úgy tűnhet, a vonzás törvénye a jövőre vonatkozik, valójában a jelenben zajlik a legjava. Akkor tudod ugyanis értékelni az igazán jó dolgokat, és akkor fogsz további csodákat kapni az életedben, ha a jelen pillanataira tudsz koncentrálni.

Ebben segítségedre van az, ha az ideális körülményeid miatt nem kell folyton aggodalmaskodnod. Tehát, ha hálás vagy azért, amid van, becsülöd a sok kis apró jót az életedben, akkor nincs is kedved, időd azon rágódni, mi lesz holnap. Ez csak tovább növeli a pozitív hozzáállásodat, a többi jó dolog bevonzását, hiszen eszedbe sem jut, hogy végigpörgesd magadban a dolgok esetleges negatív végkimenetelét.

Pontosan tudod, hogy az aggódás félelem valami olyasmi miatt, ami jó eséllyel meg sem fog történni – ezért aztán teljesen felesleges.