4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

Kép forrása: unsplash

Nem csak az lehet gyógyító lélek, aki ténylegesen az orvoslás területén helyezkedett el. Rejtett, kevésbé egyértelmű jelek is utalhatnak arra, hogy gyógyító képességeid vannak, és érdemes lenne komolyabban foglalkoznod mások megsegítésével.

1. Végtelenül érzékeny vagy

A gyógyító lelkek nagyon érzékenyek, hiszen képességük részben abban gyökeredzik, hogy kiválóan ráhangolódnak más emberek érzelmeire, gondolataira. Emiatt szörnyen érzik magukat akkor, ha rosszat, kegyetlenséget látnak, vagy tapasztalnak, akkor is, ha az semmilyen hatással nincs a saját életükre.

Ha te is gyógyító lélek vagy, ezek a negatív események időről időre elveszik a magabiztosságodat, a hitedet, és hosszú hetekre, hónapokra elkeserítenek, akár depresszív hangulatba is taszíthatnak. Te vagy az, akinek egyenesen beleég a retinájába egy-egy olyan kép, ami bántalmazást örökít meg, vagy néhány olyan mondat, amit a füleid hallatára a gyengébbek fejéhez intéztek mások.

4 árulkodó jel, hogy neked is lélekgyógyító képességeid vannak

2. Önzetlen vagy

Lehet, hogy környezeted nem érti meg, hogy lehetsz ennyire önzetlen, kedves és támogató, ugyanis sokszor úgy adsz, hogy azért cserébe semmit nem fogadsz el. Egyszerűen zsigerből jön, hogy másoknak segíts, másokat támogass, mert ez téged is teljesen boldoggá tesz. Tudod, hogy nem menthetsz meg mindenkit, de általában megpróbálod. Ha elkapod a fonalat, akkor pedig a végletekig elmész, hogy az illetőnek a lehető legjobbá tedd az életét.

Te vagy az, aki gyűjtéseket szervez, vagy éppen csendben, a háttérben segít. Hiszel abban, hogy nem csak a nagy dolgok, hanem a kicsik is számítanak, pontosan emiatt téged már az is örömmel tölt el, ha csak egy extra mosolyt ki tudsz csikarni valakiből.
 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!