Mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint?

Szirák Viki
Írta: ,
Mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint?

Kép forrása: depositphotos.com

Ne csak a hagyományos zodiákusodra hagyatkozz, hiszen a kínai horoszkópod ugyancsak sok izgalmas dolgot elárul rólad. Így többek között arról is, mi vár rád 2020-ban szerelmi, munka és egyéb téren. Derítsd ki, mi a kínai csillagjegyed, és olvasd el a leírást! De azt ne feledd, hogy a kínai újév 2020. január 25-től kezdődik, így csak onnantól érvényesek a jóslatok.

Patkány

Születési évek: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Ha a fenti évek valamelyikében születtél, akkor a te kínai horoszkópod a Patkány. 

2020 a Fém Patkány éve lesz, úgyhogy ez téged különösen hatalmába keríthet, és mivel tiéd az első állatjegy, így érdemes nagyban álmodnod.

A szerelmi életed most rendkívül boldog lesz, a hűség pedig nagy jellemzője lesz az évednek, de azért figyelj oda arra, hogy ne veszítsd el önmagad közben. Hajlamos lehetsz nagyon ragaszkodni a párodhoz, és közben elfelejtesz egyedül időt tölteni.

A munka terén nem lesz okod a panaszra, legalábbis olyan értelemben, hogy egy elég aktív, pörgős év vár rád, és olyan feladatokat fogsz kapni, amiket szívesen csinálsz. Azonban az anyagiakra fordíts nagyon figyelmet, ugyanis bár év elején egész jól fog állni a számlád, a végére túlköltekezheted magad.

Bivaly

Születési évek: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Egyébként is elég makacs és önfejű vagy, de jövőre ez még inkább kiütközik majd rajtad. Meg kell tanulnod kicsit rugalmasabbá válni, különben nagy lehetőségeket szalajthatsz el jövőre, például a munka terén is.

Ha párkapcsolatban élsz, érdemes tudnod, hogy ősszel egy nagyon komoly döntést kell meghoznod, ami kihatással lesz mindkettőtök jövőjére, de ha egyelőre még szingli vagy, tavasszal egy új személy léphet az életedbe.

Anyagilag elég sok váratlan eseményre kell készülnöd, amelyek nem feltétlenül pozitívak, ezért már most kezdj el spórolni, mert szükséged lesz rá! Ha te is próbálsz egy kicsit jobban odafigyelni a viselkedésedre, elég sok szerencsés eseményre készülhetsz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!