2019: forró kalandok, vagy valódi szívfájdalmak? Születésnapod elárulja!

Schuster Borka
Írta: ,

Rád talál végre az igazi, vagy magányosan töltöd 2019-et? Esetleg néhány forró kaland, vagy valódi szívfájdalom vár? Születésed napja elárulja, mit tartogat számodra a következő év a szerelem területén!

Hétfő

A hétfőn születettek életében nagy változást hoz a következő év, legalábbis ami a szerelmet illeti.

Az biztos, hogy az eddigi kapcsolati státuszod megváltozik – ha eddig kapcsolatban éltél, akkor elképzelhető, hogy a jövő évben a szinglik táborát erősíted majd, de ha csak kerested az igazit, a jövő év egy komoly kapcsolatot ígér.

Ha most van párod, és komoly a dolog, nem kell megijedned, elképzelhető, hogy jövőre lesznek köztetek konfliktusok, de ez nem jelent semmi helyrehozhatatlant.

Kedd

A kedden születettek szerelmi életében egy régóta húzódó se veled, se nélküled kapcsolat okozhat meglepetéseket, a másik fél ugyanis hirtelen rádöbben, hogy ha nem cselekszik, előbb-utóbb el fog téged veszíteni, ez pedig ráébreszti arra, mennyire fontos is vagy számára.

A következő év arról fog szólni, hogy rájöjjetek, egyébként is összepasszoltok-e, most, hogy már mindkettőtök szándékai egyformán komolyak.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján