Sikerorientált év elé nézünk! 2019-es nagy éves horoszkóp

Zabolai Margit
Írta: ,
Sikerorientált év elé nézünk! 2019-es nagy éves horoszkóp

Kép forrása: xload/depositphotos.com

Az idei évet egyértelműen a Szaturnusz uralja, ezért eredmény és sikerorientált évet köszönthet a legtöbb csillagjegy. Készíts tervet és merj végigmenni az általad kijelölt ösvényen, mert ez tökéletes év céljaid eléréséhez! A Mars hatására energiára és ambícióra fogsz lelni magadban. Ebben a kozmikus évben a Merkúr bolygó hatására a fejlődésben visszalépés is várható március, július és november hónapokban. Lássuk, csillagjegyekre bontva, mire számíthatunk a következő tizenkét hónapban!

Kos Kép forrása: mashiki/depositphotos.com

Úgy érzed, te készen állsz a változásokra, de a változások mintha váratnának magukra. A türelem szép erény, de lehet, hogy most azzal teszed a legjobbat, ha nem várakozol, hanem magad teremted meg a lehetőséget, amire vársz.

Szerelem: Ne őrlődj túl sokat egy kérdés felett, inkább kövesd a szíved üzenetét! Van, amikor a józan észre hallgatni hasztalan, mert ha a lelked nincs valamiben, úgysem tudsz boldog lenni.

Karrier: A siker felé a csapatmunka vezet, de ez azt jelenti, hogy az eredményeket is meg kell osztanod. Ha egyedül nem tudnál ideérni, még így is jól járhatsz az együttműködéssel, mert legalább célba visz.

Szeretnél idén közelebb kerülni valakihez, de meg kell értened, hogy ehhez idő kellhet. A bizalom kiépítése nem megy egyik napról a másikra, de olyan ajándék lehet, amiért megéri várni és dolgozni is.

Szerelem: Úgy érzed, végre beértél, és most már fontosabb dolgokra figyelsz. Lehet, hogy ez az önismeret és önértés kellett ahhoz, hogy értékelni tudd a kapcsolatot, ami 2019-ben vár rád.

Karrier: Komoly döntéseket kell meghoznod, és még az is lehet, hogy a karriered áldozatokat is követel majd. Ha tudod, hogy mit akarsz és hogy mire vagy hajlandó ezért, könnyebb lesz a dolgod.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz