8 dolog, amivel 2019-ben bevonzod a gazdagságot

Esztergály Lilla
Írta: ,
8 dolog, amivel 2019-ben bevonzod a gazdagságot

A világ hiedelemrendszere rendkívül sokszínű, tulajdonképpen mindenre lehet találni babonát, amibe az ember belekapaszkodhat. Valaki hisz bennük, valaki nem – egy kis odafigyelés viszont nem kerül semmibe, így mindenképp megéri szerencsét próbálni!

Hol a táskád helye?

Ha a táskádat valaha is a földre raktad, biztosan hallottad már azt az ijedt és jó szándékú mondatot más szájából, hogy ne tedd le a földre, mert kifolyik belőle a pénz. A babona szerint ezzel a cselekedettel ugyanis (különösen, ha a pénztárcád is a táskádban van), a bőséget vonod meg magadtól, sőt, elszegényedsz! Így ha pénzt szeretnél az életedbe vonzani, a táskádat mindig akaszd fel!

Arany aranyat fial

Kövesd az ezoterikusok tanácsát, és mindenkor tarts magadnál egy apró, aranyból készült tárgyat. Kézenfekvő aranyékszert viselni, ugyanis ez a nemesfém jelképesen magához vonzza a gazdagságot.

Gyertyaláng

Ha nem szereted az aranytárgyakat vagy nincs a beszerzésükre lehetőséged, gyertyákkal tökéletesen ki tudod váltani őket. Azon túl, hogy a lakásban kellemes hangulatot árasztanak, a népszerű feng shui szerint a gyertyák lángja az aranyra emlékeztet, tehát ugyanúgy megteszik a bőségteremtő hatást. Hogyan működik? Egyszerűen pénzt bevonzó céllal gyújtsd meg, és ezt végig tudatosítsd magadban.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!